Mladá žena se svlékla na výletě a netušila, co tím způsobí. Teď nezastaví pláč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mladá žena se svlékla na výletě a netušila, co tím způsobí. Teď nezastaví pláč!

Eleanor netušila, co svým činem způsobí.
Eleanor netušila, co svým činem způsobí. (Foto: ara)

Mladá Britka pořádně přestřelila. Na výletě v Malajsii si dovolila něco, co jí místní jen tak nezapomenou.

Svým chováním se dostala do pěkného maléru. Eleanor Hawkins (23) spolu s dalšími turisty totiž pózovala na Mount Kinabalu. Tato hora je se svou výškou 4095 metrů nad mořem považována za posvátnou a v Malajsii věří, že když horu někdo zneuctí, přijde trest.

Eleanor se s přáteli fotila nahá, jenže zanedlouho je smích přešel. Osudná fotografie se rozšířila po sociálních sítích a v zemi vyvolala velké pobouření. Jakoby to nestačilo, šest dní po této »recesi« zasáhlo Malajsii silné zemětřesení, při kterém zemřelo 16 lidí. Tamní obyvatelé věří, že se tak stalo v důsledku urážky jejich boha, kterému je hora zasvěcená.

Britka i ostatní turisté teď za svůj čin nesou následky. Policie je zatkla a soud jim vyměřil tři dny vězení. Rodiče Eleanor jsou zdrceni a tvrdí, že jejich dcera je v šoku a stále pláče, přesto věří ve šťastný konec. „Ví, že udělala velkou hloupost a velmi ji to mrzí, že urazila domácí jejím chováním,“ řekl pro Mirror její otec Tim Hawkins. Ten už vycestoval na Borneo, kde se snaží apelovat na malajsijské úřady, aby tento čin potrestali, ale aby nebyl spojován do souvislostí s tragickým zemětřesením.

Tato fotka způsobila v Malajsii rozhořčení.

 

 

 

Přečtěte si
kiwi65
14. 6. 2015 • 22:25

Jó za blbost se platí.Alespoň se blbka ponaučí.

otylie.z.bolivie
14. 6. 2015 • 09:33

Ne primitivní jsou ti, kteří neakceptují něco co je jinému svaté. Ona to nemusí být hora, pro tebe to může být třebas auto nebo tvůj bazén. Prostě tady se někdo jasně vysmíval a má být za to potrestaný, jde o proncip, kapišto. Poisvátná místa mají výchovný charakter - cti a budeš ctěna. Chápeš Okurko?

dzambulka007
13. 6. 2015 • 21:26

Jenom at' si nese následky pí.. zasr...á. Věděli, že hora je pro domácí posvátná, průvodce je žádal, at' to nedělají, tak co si ti parchanti o sobě myslí?

prdyvrdy
13. 6. 2015 • 13:09

primitiv se svlíká

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.