Nejdrsnější dohra Výměny manželek: Násoska Gábina metá špínu! Byl by toho Přemek vůbec schopen? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejdrsnější dohra Výměny manželek: Násoska Gábina metá špínu! Byl by toho Přemek vůbec schopen?

"Přemek mě chtěl znásilnit," tvrdí Gábina!
"Přemek mě chtěl znásilnit," tvrdí Gábina! (Foto: TV Nova)

Včera jste mohli vidět další díl výměny manželek, který byl plný emocí. Už dřívě jsme vás informovali o tom, jak nespokojený byl náhradní manžel Přemek (31) s novou manželkou. Gábina (36) se opíjela, nestarala se o domácnost a on se tak musel starat nejen o děti, ale i oni. Ona se však nenechala zahanbit a obvinila Přemka z krádeže peněz a osahávání. Tím ale aféra nekončí…

Od natáčení Výměny manželek už uplynula nějaká doba. Největší proměnou prošla právě Gábina, která se v pořadu pouze opíjela, kouřila a spala. Nyní z ní však je úplný abstinent! A teď, zhruba tři čtvrtě roku po natáčení Výměny, Gábina ještě více rozšířila svoje obvinění: „ Přemek mě okradl, dal mi facku a nešlo jen o osahávání, chtěl mě znásilnit!“ Prozradila Gábina mimo kamery.

Po skončení výměny se o celou situaci samozřejmě zajímali i skuteční partneři tohoto »páru«. Manžel Gábiny i družka Přemka si vzájemně volali a snažili se dobrat k nějakému závěru. Oba páry si však věří. Přemkova družka Mili se vyjádřila takto: Byli spolu pít, ale když se vrátili domů a Přemek viděl, jak tam Gábina leží opilá, odešel z bytu a nevěřím ani tomu, že by Gábině ukradl peníze.“ Jak to bylo s údajným pokusem o znásilnění, se asi nedopátráme, nicméně dle svědectví barmanky, se Přemek s krádeží Gábininých peněz chlubil celému baru. Uvidíme, jestli se potvrdí staré dobré přísloví, na každém šprochu, pravdy trochu. I přes všechny útrapy Výměny Gábina deníku Blesk vylíčila, jak je ráda, že ji podstoupila, přestala pít a je prý šťastnější než kdykoliv předtím.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.