Dcera zesnulého Petra Hapky (†70): Trápí se rakovinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera zesnulého Petra Hapky (†70): Trápí se rakovinou!

Petra Hapková se opět trápí.
Petra Hapková se opět trápí. (Foto Aha!: Alexandr Malachovský, Martin Hykl, ara)

Je to jen pár měsíců, co zemřel její tatínek Petr Hapka a teď se jeho dcera Petra (32) opět trápí. Stejnou situaci už jednou prožila, tehdy onemocněl její přítel. Jeho léčba proběhla úspěšně, ale nebylo to její poslední setkání se zákeřnou chorobou…

„V osmnácti letech onemocněl můj přítel, moje první láska. Měl rakovinu lymfatických uzlin a celou dobu jsem při něm stála a podporovala ho,“ popsala Petra své první setkání s rakovinou pro deník Blesk s tím, že léčení tenkrát trvalo rok a půl a naštěstí proběhlo úspěšně.

Jenže teď se zákeřná nemoc v blízkosti zpěvačky objevila znovu. „Teď jsem v přímém kontaktu s rakovinou prsu. Léčbou prochází moje přítelkyně a toto téma se mě opět citlivě dotýká,“ popsala s tím, že právě to je důvod, proč se zúčastnila akce Ruce na prsa, kde si vyzkoušela, jak je možné pomocí vyšetření rakovinu včas objevit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.