Nezodpovědné: Absolonová pro peníze riskuje zdraví vymodleného miminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nezodpovědné: Absolonová pro peníze riskuje zdraví vymodleného miminka!

Monika Absolonová riskuje zdraví svého miminka!
Monika Absolonová riskuje zdraví svého miminka! (Foto Aha!: archiv, Facebook, Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl, Dana Kolářová)

Slavná zpěvačka Monika Absolonová (38) se raduje ze svého prvního těhotenství. Miminko si dlouho přála, není tedy divu, že se rostoucím bříškem chlubí na sociálních sítích a svůj požehnaný stav si užívá. Jenže teď přijala pracovní nabídku, nad kterou v těhotenství zůstává rozum stát…

Nejedná se o roli v žádném muzikálu, jde o jednorázové moderování pořadu Atlet roku, které má být vysíláno v přímém přenosu 7. listopadu! „Já bych měla rodit 20.11. a zatím všichni očekávají, že budu moderovat. A já na to kývla! Myslím, že to bude ještě legrace,“ řekla Absolonová pro super.cz.

Vzhledem k jejímu věku, musela zpěvačka podstoupit testy, zda je s jejím těhotenstvím všechno v pořádku. Ty dopadly dobře. Možná právě to je důvod tohoto lehkovážného rozhodnutí Absolonové, přijmout tuto nabídku. Snad tedy Monika ví, co dělá a její těhotenství i přímý přenos pořadu proběhnou podle plánu…

 



Přečtěte si
hufnagll
2. 6. 2015 • 13:06

Koukám že v česku stačí občas někde kváknout a hned je slavný,to si děláte ko.zy

nicnezpravda
2. 6. 2015 • 10:24

Ornella,Ochotská a Absolonová..ať jsou těhotné třeba desetkrát,ale opravdu nikoho nezajímá jejich břicho a bláboly o nevolnostech a dalších soukromých věcech !!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.