Absolonová za těhotenství krutě zaplatí: Přijde o velké peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Absolonová za těhotenství krutě zaplatí: Přijde o velké peníze!

Monika Absolonová a Tomáš Horna
Monika Absolonová a Tomáš Horna (Foto: ara)

Dočkala se vytouženého těhotenství! Monika Absolonová (38) čeká s hokejistou Tomášem Hornou (34) miminko. Narození potomka ale nebude zadarmo!

Zpěvačka totiž patří mezi největší hvězdy současného muzikálového nebe! Přestože dítě dlouho plánovala a do smluv všech projektů si dávala klauzuli o možném otěhotnění, její požehnaný stav producenty zaskočí.

„S Monikou totiž počítali do nově připravovaného muzikálu Sibyla a obnovené premiéry Mary Poppins. Jenže ani v jednom kuse nebude moct s těhotenským bříškem účinkovat,“ prozradil deníku Aha! jeden z jejích kolegů.
Sama zpěvačka se ke svému těhotenství odmítá vyjadřovat, což bude nejspíše způsobeno Moničinou velkou pověrčivostí. Podle informací deníku Aha! by měla právě končit první trimestr.



Přečtěte si
mord
15. 5. 2015 • 16:18

Nějak jsi se rozdurdila drbno nervy? Jak jsi stara tak jsi hloupa ja jsem nikdy žádný jiny nick než tento neměl. Nejsem jako ty nebo oxallis a tu maltu vymlat z hlavy svému prostoduchemu moulovi ;-uklizecko z fitka D

bella.
14. 5. 2015 • 23:12

Absolonové fandím, je to hodná holka .Přeju jim oběma zdravé mimino a aby se jim dobře vedlo . .Myslím, že ztráta peněz je pro ni teď asi to poslední co ji zajímá.

bella.
14. 5. 2015 • 23:07

mord morde, jsi ubohej , jdi se vycpat. hoď na sebe zase nikck mekanikk s dvěma k a přilep se na mě a na mekanika s jednik k a odporně tady zase začni pomlouvat lidi. Každý nehnije na AHA celý den jako ty . A teď mazej k maltěš, furt jen závidíš lidem peníze, tak si je vydělej!

maestro.kuk
14. 5. 2015 • 21:23

Nezpívá, ale ječí, a je hrozně nepříjemná, a taky strašlivě škaredá, ale za to nemůže. I když kdyby si zakryla to metrové čelo,tak by to bylo malinko lepší. Taky jsem slyšel o jejím příbuzenství s M. Davidem, ale co vím, je to dcera komoušského papaláše, který byl děsná s***ě a zničil plno lidí.

soltero1
14. 5. 2015 • 21:18

Jako zpěvačka mi přijde hrozná. Může byt zpěvačkou jen proto, ze je snad sestřenicí Michala Davida... To potom odpovídá i tomu, ze je po ni taková sháňka .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.