Drsný Babiš: Monika plakala, on jí ještě vynadal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drsný Babiš: Monika plakala, on jí ještě vynadal!

Monika Babišová a šaty, které zapomněla proclít.
Monika Babišová a šaty, které zapomněla proclít.  (Foto Aha! – Ladislav Křivan)

Andrej Babiš (60) se spolu s partnerkou Monikou (40) vrátili po spanilé jízdě z Ameriky. Babišová se stihla pořádně rozšoupnout a nakoupila dárky pro sebe i rodinu. Jenomže na letišti ji čekalo nemilé překvapení.

„Vůbec mě nenapadlo, že bych ty věci měla nechat proclít,“ bědovala. Na to ji totiž museli upozornit přítomní novináři. Bez proclení si totiž mohla přivézt věci do hodnoty zhruba 12 000 korun. A jelikož koupila kabelku za zhruba 26 000 korun a šaty za 20 600 korun, měla se zastavit u přepážky s celníky. Málem se kvůli tomu dostala do pořádného průšvihu.

„Okamžitě jsem sbalila všechny věci včetně dárků pro děti a odjela je proclít. Teď už je všechno v pořádku, ale můžu vám říct, že mi z toho nebylo vůbec dobře. Nespala jsem a ještě druhý den jsem kvůli tomu brečela,“ práskla na sebe dokonce Monika v Blesku.

Ministr Babiš, pod něhož spadá celní správa, a který chce zavádět elektronickou evidenci, svou partnerku nejdřív omlouval s tím, že jsou spíše naučeni nakupovat v Evropě. Kvůli tomu si prý své pochybení ani neuvědomila. Ale nakonec dodal, že si přeci jenom rýpnul „Doma jsem jí za to samozřejmě vynadal a ona vše odjela okamžitě řešit.“

Monika Babišová a šaty, které zapomněla proclít.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.