Babišovi v Las Vegas: Hazardu se vyhýbali, šli na Jacksona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Babišovi v Las Vegas: Hazardu se vyhýbali, šli na Jacksona!

Babišovi ve Vegas!
Babišovi ve Vegas! (Foto Aha! – Ladislav Křivan)

Volný víkend na oficiální cestě v USA strávil ministr financí Andrej Babiš (60, ANO) a jeho partnerka Monika (40) v Las Vegas. Hazardu se ale úzkostlivě vyhýbali, i když to zrovna v mekce hráčských vášní nebylo jednoduché.

Kolem »automatů na štěstí« museli Babišovi projít i na velkolepou show Cirque du Soleil Michael Jackson ONE. „Bylo to nádherné,“ řekl po představení Aha! Babiš. Zářila i jeho partnerka Monika „Miluji Jaksona už od dětství,“ svěřila se. Babišovi už předtím navštívili Washington a jak přiznali, podívají se sem určitě znovu jako rodina.

Hlavně dcera Vivien (14) prý totiž velmi litovala, že musela zůstat doma. Maminka to jí i synovi Frederikovi (10) alespoň vynahrazuje tím, že na ně myslí v obchodech. „Mám pro ně dárky, ale chci, aby to pro ně bylo překvapení,“ odmítla říct, na co se mohou těšit. Jisté je, že Babiš jí při výběru neporadí. „Já jsem nebyl v žádném obchodě. Nesnáším nakupování. Tohle má u nás na starosti Monika,“ dodal. Ministr financí teď ještě míří do Silicon Valley.



Přečtěte si
anezat
20. 4. 2015 • 15:06

anezat
20. 4. 2015 • 15:06

Monika chce, aby to pro děti bylo překvapení, tak to řekne AHÁkům. Babiš umí dobře slibovat a podplácet si průzkumy veřejného mínění ohledně toho, jak by dopadly příští volby. Ještěže se snaží zdokonalovat v češtině, to jediné se mu velmi dobře daří, jinak pro ty nepotřebnější nedělá zhola nic.

wernerovamagdalena
20. 4. 2015 • 11:50

Babiš řekl, že je v Čechách nepřítelem a že za americký článek můžou samozřejmě Češi. Funkci ministra financí nezvládá tak, jak si představoval, proto kope kolem sebe a naprosto se neovládá. Když tak nenávidí Čechy, proč tady kandidoval, pro dobro Čechů asi ne.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.