Moderátor Jan Rosák v úzkých: Dítě s fanynkou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Moderátor Jan Rosák v úzkých: Dítě s fanynkou?!

Jan Rosák měl potíže se šílenou fanynkou.
Jan Rosák měl potíže se šílenou fanynkou. (Foto: Aha! - Martin Hurda)

Jan Rosák (67) je úspěšným moderátorem nejen televizních pořadů už dlouhá desetiletí.  Jeho inteligentní a nevtíravý humor si oblíbili diváci u televizních obrazovek i rozhlasoví posluchači. Jednou po něm dokonce vystartovala šílená fanynka!

„Tak fanynky i fanoušky jsem samozřejmě měl a snad i mám,“ řekl moderátor pro Blesk TV Magazín. To je pochopitelné, kdyby je neměl, nedosáhl by ve své profesi tolika úspěchů.

Jednou po něm dokonce šílená fanynka vystartovala v budově Českého rozhlasu. Bylo to v dobách, kdy byl ještě štíhlý a černovlasý. Procházel tehdy vestibulem a najednou k němu ze zadu přiběhla nějaká osoba. „Chytila mě, otočila k sobě a řekla ohromně zklamaně: Jé to není on!,“ začal Rosák vtipnou historku. Když se ženy ptal, na koho tam čeká, řekla, že vyhlíží Karla Gotta, protože s ním čeká dítě a on o tom ještě neví. „Takže jsem byl ze začátku malinko naštvaný, že to nejsem já, a vzápětí jsem byl zase velice rád, že nemá to dítě se mnou,“ dodal moderátor s tím, že to bylo jedinkrát, kdy po něm šílená fanynka vystartovala, ale bohužel nebo bohudík byla cizí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.