Hvězda komedie S tebou mě baví svět Jana Šulcová zmožená alkoholem: Mluví o tanci s ďáblem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda komedie S tebou mě baví svět Jana Šulcová zmožená alkoholem: Mluví o tanci s ďáblem!

Jana Šulcová je v nové roli k nepoznání...
Jana Šulcová je v nové roli k nepoznání... (Foto: Zbyněk Pecák, herminapress, Falcon)

Oblíbenou českou herečku Janu Šulcovou (67) v nové roli skoro nepoznáte. Ve filmu Kobry a užovky hraje matku – alkoholičku nepodařeným synům v podání Matěje (39) a Kryštofa (32) Hádka. Zajímavé jsou však i paralely ve filmovém a reálném životě herečky…

Roli dala Jana Šulcová úplně všechno, dokonce se přenesla přes fakt, že musela hrát s mastnými vlasy. „Nedali na mě ani zrnko pudru, jen mi polili vlasy olejem. Já přitom mastné vlasy přímo nesnáším,“ prozradila Jana Blesku, co jí při natáčení trochu vadilo, ale jako správná profesionálka se přesto přenesla.

Děj filmu zavede herečku na okraj společnosti. „Pustila se do tance s ďáblem, který vám sice na chvilku pomůže, ale následně vás zcela zničí,“ popsala herečka lapálie matky, kterou ve filmu ztvárnila.

Herečka dobře ví, o čem mluví. Po rozvodu s manželem Oldřichem Víznerem (67) totiž sama propadla alkoholu a dostala se až na úplné dno. „Zůstala jsem sama, s dospívajícími dcerami, bez pořádné práce. Už to samo o sobě je na sebevraždu. Osm let jsem žila ve strašných depresích,“ přiznala herečka, že i ona sama zažila období, kdy ››tančila s ďáblem‹‹.

Tehdy bojovala s depresí pomocí antidepresiv a alkoholu. Zhubla až na neuvěřitelných 40 kilo a dá se říci, že byla jen kousek od smrti. Dnes po dvaceti letech, kdy abstinuje, můžeme klidně říci, že Jana Šulcová svůj boj s démonem alkoholu vyhrála.

Přečtěte si
ararat
6. 2. 2015 • 10:27

pea.p...naprostý souhlas, bohužel smutný,přeji ji vše dobré ať je hlavně zdravá a může ještě hrát a rozdávat radost sobě i lidem

dandova
6. 2. 2015 • 07:44

direct1

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.