Kruťák Felix Slováček: Dádu svázal drsnými zákazy! Jde o peníze... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kruťák Felix Slováček: Dádu svázal drsnými zákazy! Jde o peníze...

Dáda s Felixem mají problémy týkající se údajného přílišného utrácení dětského idolu Patrasové.
Dáda s Felixem mají problémy týkající se údajného přílišného utrácení dětského idolu Patrasové. (Aha! - Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan)

Zřejmě si šetří peníze na horší časy. Jak jinak si vysvětlit, že Felix Slováček (71) škudlí na své manželce Dádě Patrasové (58). Ta se na muzikanta zlobí, protože jí kontroluje finance. A dokonce jí zakazuje utrácet!

Když si chce Dáda například koupit nějaký šperk, musí to udělat »na tajňačku«. „Na začátku mi šperky kupoval neustále,“ vzpomíná na sladkou minulost Patrasová. Těm dnům je nejspíš odzvoněno. Na šetřivého manžela si Dáda postěžovala nejen v obchodě s luxusními klenoty v centru Prahy při okukování, ale i během natáčení pořadu Sejdeme se na Cibulce.

„Aleš se mě ptal, co mě na mém muži nejvíce rozčiluje. A já na to – každé ráno, když odcházím, tak mi říká, abych neutrácela. A to mě strašně štve,“ přiznává Patrasová.
Felix tvrdí, že jeho choť už všechno má, tudíž není důvod pořizovat něco nového. Přesto si Dáda vybírá třpytící se kamínky dál. „On si nevšimne, že je to nové,“ směje se.

Felix hodně žárlí...

Felix na svou ženu Dádu žárlí! A to je přitom sám neustále v zajetí jiných žen... „Poznám, že mu to také vadí. Snaží se to ale nedávat najevo,“ prozradila na svého muže Dáda, když deník Aha! zajímalo, jak Felix zájem mužů o ni snáší. Jakmile se ve společnosti baví s chlapem delší dobu, Slováček prý vždy nějak odvede pozornost nebo rychle od manželky něco potřebuje. „Jsou to takové jednoduché finty,“ říká Patrasová. Té prý lichotí, že je o Felixe zájem. Žárlivost si ale nepřipouští.



Přečtěte si
mekanik
28. 1. 2015 • 14:57

bel -to je něco jinýho

pelagie
28. 1. 2015 • 10:05

bella.
28. 1. 2015 • 00:17

víčka si dnes nechávají dělat starší lidi běžně a není na tom nic špatnýho.Jsou to zdravotní problémy. Ne , Féééélix a oční linky ? Šup do salonu, Felixi !

bella.
28. 1. 2015 • 00:12

illis pro mě zůstane zadek zadkem a žádný zadeček to nezmění .Ale budiž. Nejen v zahraničí je vytvarovaný zadek in, i u nás.Přijď do jakéhokoli fitka a uvidíš, jak se na tom maká. Taky existují spoďáry push up.To musí být docela sranda, když pak dojde k věci a zadek zmizne se svlečením .....

bella.
28. 1. 2015 • 00:04

mek lásko, už tak je to dost děsný, že ona si musí šperk kupovat sama... To já se mám, tys koupil před vánocemi prstýnky diamantový

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.