Markéta Plánková: Totální proměna! Kvůli komu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Markéta Plánková: Totální proměna! Kvůli komu?

Markéta Plánková se před objektivem předvedla jako žena vamp.
Markéta Plánková se před objektivem předvedla jako žena vamp. (Foto FTV Prima a archiv)

Ordinace v růžové zahradě, První republika a ode dneška Cesty domů. Markéta Plánková (36) jde z televize do televize, ze seriálu do seriálu. Kvůli nové práci nafotila i sexy snímky, na kterých je jako žena vamp téměř k nepoznání. Takhle svůdnou ovšem herečku v Cestách nespatříte...

Plánková si znovu – stejně jako v Ordinaci – zahraje lékařku. Zajímavý je i osobní život pohledné doktorky z hradišťské kardiochirurgie Lindy Hartové. Má dospívajícího syna s nedávno ovdovělým doktorem Salákem, kterého hraje Jiří Štěpnička (67). Když ji před lety jako její profesor učil na fakultě, sblížili se. Linda dokonce otěhotněla. Salák se sice nerozvedl, ale na syna jí pravidelně přispíval. Skončí tihle tři v Cestách domů konečně jako spokojená rodina?

I když Markéta Plánková neplánovala znovu tak rychle obléct si před kamerou bílý plášť, děj seriálu ji zaujal. „Linda má zajímavý osud, ta práce se mi líbí,“ prohlásila herečka, která právě při příležitosti svého vstupu na obrazovku Primy nafotila svůdné promo snímky. Takové prý  zatím neměla... Problémy s První republikou
S plánovaným natáčením druhé řady úspěšného seriálu První republika jsou potíže. Česká televize měla začít točit už loni na podzim, ale práce se odložily. Nebyl hotový scénář. Markétě Plánkové to přišlo vhod. Mohla totiž s klidným svědomím přijmout nabídku Primy do seriálu Cesty domů.



Přečtěte si
ivoadler
19. 1. 2015 • 13:39

Nemám jí rád. Ksichtem je to tragédka. Jako Vančurová. Každá její role na mně působí depresivně.

honzadv
19. 1. 2015 • 12:07

A čím se má živit, když je herečka? I herci se musejí starat o rodiny a platit účty a z něčeho žít. Takže taky musí brát to co je. A Markéta je šikovná herečka a sympatická hezká dáma. CO je divného na tom, že herci hrají? Mají čistit kanály?

monza
19. 1. 2015 • 10:48

To je úděl úspěšných hereček,až bude neúspěšná jako např.ty, bude žvanit v bulváru!

cozumel
19. 1. 2015 • 09:05

Měla jsem jí ráda, ale koukám, že začíná být jako Kostková - z jedné televize do druhé, z jednoho seriálu do druhého

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.