Seriálová hvězda Markéta Plánková: Velký návrat! Koho bude hrát tentokrát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Seriálová hvězda Markéta Plánková: Velký návrat! Koho bude hrát tentokrát?

Plastickou chirurgii vymění za kardiochirurgii.
Plastickou chirurgii vymění za kardiochirurgii. (Foto FTV Prima, ara)

Za poslední rok se Markéta Plánková (36) objeví už ve třetím seriálu! Kvůli průtahům s natáčením retroseriálu ČT První republika, kývla na nabídku konkurenční televize Prima. Oblíbená herečka si zahraje v Cestách domů kardioložku.

Role lékařek jsou zřejmě Plánkové, která před rokem odešla z novácké Ordinace v růžové zahradě, snad souzené... Dlouhých šest let Markéta představovala doktorku Magdu Mázlovou, manželku primáře Čestmíra Mázla. „Tu postavu jsem opravdu milovala,“ přiznala herečka, když scenáristé nechali loni v prosinci Magdu velice dojemně sejít se světa.

Nebylo to jen tak samoúčelné úmrtí – na Plánkovou už čekala role v další televizi a dalším seriálu. Zahrála si na ČT v První republice osudovou ženu dvou bratrů Kláru Valentovou. Retro seriál měl už na podzim pokračovat druhou řadou, ale natáčení se odložilo, protože není hotový scénář.

Nyní točí Plánková další řadu Cest domů. Hraje opět lékařku. „Už dlouho jsem chtěla spolupracovat s Jiřím Adamcem, Jaromíra Polišenského už znám z jiného projektu,“ řekla Aha! Plánková. „Do natáčení jsem skočila rovnýma nohama, protože jsem hned první dny točila dramatické scény. Postava Lindy je pro mě zatím tajemstvím, ale co jsem stačila poznat, to se mi líbí,“ popsala herečka.



Přečtěte si
tenerife
3. 12. 2014 • 19:42

Paní Markéta je opravdu velmi krásná a sympatická žena,která ráda zahradničí,peče dorty,mám ji moc ráda i jako herečku.

ahmik
3. 12. 2014 • 15:54

Máš pravdu a je mi líto,že Plánková se přiřazuje k ostatním ZLATOKOPŮM z tohoto seriálu.Jeho stupidita a MORBIDNOST už odradila i naši babičku a raději se dívá v tv na cokoli jiného

lyznik008
3. 12. 2014 • 13:56

Zřejmě docházejí penízky a proto ten seriál,který funguje yyloženě jen pro tyto účely a hrnou se sem ti tzv.potřební a PRIMA to i přes nezájem diváků platí.Plánková si ale měla dřív vybrat některý jiný třeba i stupidních seriálů než Cesty domů,které jsou absolutním úpadkem vzbuzujícím všechno zlé co v lidech je a to teď společnost potřebuje nejméně.

burgermiky
3. 12. 2014 • 12:13

První republika se má začít natáčet už za dva měsíce v únoru 2015. Mluvil o tom Arichtev zrovna nedávno, myslím na ČT24. Aby pak nelitovala, že nestíhá, proto skončila v Ordinaci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.