Zklamaná Vilhelmová si Dyka odmítla vzít!? Obavy z nepovedeného manželství a otce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zklamaná Vilhelmová si Dyka odmítla vzít!? Obavy z nepovedeného manželství a otce...

Proč Tatiana Vilhelmová stále oddaluje okamžik, kdy řekne Vojtovi Dykovi své ANO?
Proč Tatiana Vilhelmová stále oddaluje okamžik, kdy řekne Vojtovi Dykovi své ANO? (Foto Aha! –Pavel Machan, Alexandr Malachovský, koláž Ahaonline.cz )

Když si narazila o sedm let mladšího zajíčka Vojtu Dyka, nevypadalo to, že by vztah měl mít delšího trvání. Dnes má Tatiana Vilhelmová s mladším zpěvákem syna Aloise, který brzo oslaví druhé narozeniny a již dva roky je rozvedená s bývalým manželem Pavlem Čechákem, se kterým má ještě syny Františka a Cyrila. Teď by tedy měla přijít i veselka s Dykem, jenže podle okolí herečky se jí do vdavek příliš nechce...

Vojta Dyk už matku svého syna o ruku žádal několikrát, ale dosud nebyl úspěšný. "Žádost už přišla několikrát, ale nikdy jsem si nebyla jistá, zda je to vtip, nebo to myslí vážně. Já se druhému sňatku nijak zásadně nebráním," tvrdí Táňa Vilhelmová, ale skutečnost může být poněkud jiná. "Je možné, že na svatby po rozvodu už tolik nevěří. Zažila, jak se tím vztah změní, zřejmě se bojí, že by se to mohlo stát znovu. Je teď šťastná jako nikdy dřív a nerada by o to přišla," říká informátor magazínu Šíp, údajně jeden z dlouholetých přátel.


Za možnou neochotou Vilhelmové navléknout opět snubní prsten mohou stát nepříznivé zážitky z hereččiny minulosti. "Táňa si toho už v životě zkusila hodně. Nepovedlo se jí první manželství. Její vztahy s muži ovlivnil jistě i její táta, o jehož problémech se toho napsalo už hodně," prozradil jmenovaný zdroj.
Ve všem je ještě jeden háček, a tím je samotný partner herečky. "Vojta je hodný kluk. A i když se to v jeho generaci už příliš nenosí, hodně dá na tradiční věci. Pochybuji, že by chtěl s Tatianou žít třeba deset let jen tak na hromádce. Mohl by to taky nakonec cítit tak, že o něj vlastně Tatiana příliš nestojí. Že jejich lásce nevěří tolik jako on. A to by mohl být první hřebíček do rakve jejich tolik obdivované lásky," dodává kamarád Vilhelmové.



Přečtěte si
mekanik
13. 1. 2015 • 15:07

amp-ano Vojtěch Dickhead

mekanik
13. 1. 2015 • 15:06

cem-taky si myslím bejby

beladona
13. 1. 2015 • 11:55

Vilhelmová kdysi řekla, že se už nevdá, protože měli s původním manželem katolickou svatbu a nějak z toho odvodila, že by další svatba byla zrada.Tak nějak to formulovala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.