Marika Gombitová po 12 letech znovu na scéně: Učinila zásadní oznámení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Marika Gombitová po 12 letech znovu na scéně: Učinila zásadní oznámení!

V pořadu V siedmom nebi Gombitová po 12 letech zazpívala ohlásila novou etapu svého života.
V pořadu V siedmom nebi Gombitová po 12 letech zazpívala ohlásila novou etapu svého života. (TV JOJ)

Tak to bylo velké překvapení. V pořadu slovenské televize JOJ V siedmom nebi se odehrál umělecký návrat desetiletí! Po dlouhých 12 letech zazpívala legenda slovenské pop music Marika Gombitová (58) a přišla se překvapivým prohlášením.

Marika Gombitová se dlouhá léta stranila zájmu fanoušků i médií. Teď vystoupila na samém konci pořadu a už její příjezd na pódium vyvolal velmi dlouhé ovace. Poté, co zazpívala svůj megahit Vyznanie, řekla „Ďakujem,“ a odpovídala na otázky moderátora pořadu Rozborila.

„Není to o tom, že bych nechtěla být s vámi. Chci začít novou etapu života. A jsem šťastná. Myslíte si, že jsem uzavřená do sebe, ale já jsem šťastná a snažím se žít tak, abych byla spokojená,“ řekla mimo jiné Marika, která se svěřila, že žije se svými dvěma malými psíky, o které se stará.

Marika Gombitová zkrátka ohlásila návrat a postarala se o velmi emotivní comeback! Na závěr svého krátkého vystoupení pak ještě všem fanouškům poděkovala za neutuchající podporu. „Přeji veselé svátky všem a pokoru. Děkuji za pochopení, za podporu,“ dodala nakonec zpěvačka, když s kyticí rudých růží opouštěla pódium.



Přečtěte si
francik
9. 12. 2014 • 00:50

A to se máme teď kvůli ní zbláznit nebo co? Nikdo jí nebránil , aby zpívala dříve, ale to se nechala prosit a stejně nikdy svůj slib nedodržela. Kdo ví, co jí slíbili, že vylezla až teď.

ararat
8. 12. 2014 • 18:03

Nezbývá říci než "Vítej Mariko zpět,lidé čekali a dočkali se"Je nesmírně pokorná životu a navíc je krásná jako dřive.

mnpv
8. 12. 2014 • 17:35

Úžasný pořad korunovaný návratem Mariky Gombitové. Bylo po dlouhé době na co koukat, nebyla to pouze plytká zábava.. Je fakt, že jedno oko nezůstalo suché. Všichni přítomní ve stoje, chlapům se kutálely slzy. Marika sice na vozíku, ale hlas jak zvon. Moc jí fandím jako snad každý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.