Bratr Mira Žbirky Jason (†25) spáchal sebevraždu: Zpěvák se nikdy nechce dozvědět pravdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bratr Mira Žbirky Jason (†25) spáchal sebevraždu: Zpěvák se nikdy nechce dozvědět pravdu!

Miro Žbirka dodnes nepřečetl bratrův dopis na rozloučenou.
Miro Žbirka dodnes nepřečetl bratrův dopis na rozloučenou. (Foto: Aha! - Alexandr Malachovský, reprofoto FTV Prima, archiv M. Žbirky, koláž Ahaonline.cz)

Maminka Miroslava Žbirky (61) měla kromě slavného zpěváka ještě dva další syny. Jeden z nich za nejasných okolností spáchal sebevraždu v 25 letech. Starší bratr Mira Jason by letos  oslavil 70. narozeniny. Miro dodnes netuší, proč to udělal. Neměl totiž nikdy sílu přečíst si jeho dopis na rozloučenou.

Ani po těch letech od smutné události, nedokázal Miro Žbirka na tragicky zesnulého bratra zapomenout. "Stále něj myslím, ale neznamená to, že bych na něho vzpomínal nějak smutně. Spíše vzpomínám na jeho oči, byl to povahově výborný chlapík," řekl ve VIP zprávách na Primě.


A právě díky bratrovi se začal Miro zajímat o literaturu, a naučil sepsát texty. Později přehrál dokonce i jednu Jasonovu píseň. "Kdyby nebyl jason a muj bratr Tony, který mě naučil A-Dur, tak já tu s vám dnes nedělám rozhovor, to je stoprocentní. Oni si ze mně stále dělali legraci. Něco jsem zazpíval a oni se strašně smáli. Já jsem byl tím pádem vycvičený a zvyklý na jistý druh kritiky," prozradila dnešní hvězda česko-slovenské populární hudby.



Přečtěte si
balin
21. 9. 2014 • 00:09

ich matka bola Angličanka, tak jej to asi divné nepripadalo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.