Imitátor Petr Jablonský: Myšlenky na sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Imitátor Petr Jablonský: Myšlenky na sebevraždu!

Petr Jablonský
Petr Jablonský (Karel Kopáč / Aha)

Kam přijde, tam lidem naskočí za pár vteřin úsměv na tváři. Moderátor Petr Jablonský (35) stále působí chlapeckým dojmem a vypadá to, jako by v jeho životě nikdy nebyly žádné komplikace. Opak je ale pravdou a komik měl v pubertně opravdu temné myšlenky.

„Chci se rozdat. Buď do toho jdu na plno, nebo vůbec,“ popise Jablonský v magazínu Sedmička svoje stavy zamilovanosti. Zkrátka všechno nebo nic. A to se mu několikrát stalo osudným. Po všech vztazích přišlo dlouhé období smutku.

„Měl jsem velkou lásku, která trvala tři roky. Nevyšla a další tři roky jsem se z toho doslova léčil. Cítil jsem absolutní bezvýchodnost, byl jsem ztracený a měl jsem i strach vystupovat před lidmi. Tenkrát jsem si dost pomáhal alkoholem,“ vzpomíná populární imitátor. Tenkrát to ale nebylo nejhorší.

„Vážnější to bylo v patnácti letech, kdy jsem se zamiloval poprvé. Tenkrát jsem měl skutečně plán, že na silvestra, přesně o půlnoci, skočím z okna. Říkal jsem si, že ve chvíli, kdy budou lidé střílet petardy, nebude slyšet to žuchnutí. Táta to na mě samozřejmě včas poznal, nabídl mi, že u něj může bydlet, a doslova mě z toho vyléčil.“

Nyní ale moderátor zažívá šťastné období. Dva měsíce randí se sympatickou blondýnkou a je zamilovaný. Přemýšlí dokonce o společné budoucnosti a rodině.



Autor:  mpa

Přečtěte si
anezat
3. 11. 2014 • 08:23

Petr je jednička, umět bavit lidi je moc náročné. Nedivím se těmto myšlenkám zrovna u něj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.