Otevřete láhev slivovice a slavte: Prezident Zeman zhubnul a váží jen metrák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Otevřete láhev slivovice a slavte: Prezident Zeman zhubnul a váží jen metrák!

Miloš Zeman
Miloš Zeman (Foto Aha! – Ladislav Křivan)

Přestože  byl prezident Miloš Zeman (68) už několikrát přistižen, jak se prohřešil proti naordinované dietě, zdravější životní styl mu prý svědčí. Pochvaluje si, že shodil tři kila a už váží jen metrák. Na doktory ale vymýšlí podvůdky.

Lékaři před časem nařídili Zemanovi dietu a omezení konzumace alkoholu i cigaret. Denně si tak mohl dopřát jen třetinku piva nebo deci vína a vykouřit dvacet místo čtyřiceti cigaret. „Není to jednoduché, jde mi to pomaličku, ale díky cukrovkářské dietě jsem zhubl tři kila, ze 103 na 100 kg,“ pochlubil se teď prezident v rozhlase.

Ačkoliv poděkoval lékařům, vzápětí na ně vymyslel kulišárnu. „Dopouštím se drobných podvůdků. Dostal jsem krabičku doutníků, a protože lékaři mi řekli, že mám omezit kouření cigaret, ale o doutnících tam není ani slovo, tak dnes večer si zapálím první doutník,“ vysvětlil.

1536779:gallery:true:true

Autor:  map

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.