Kateřina Zemanová: Ráda dovádí na koníčku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kateřina Zemanová: Ráda dovádí na koníčku!

Kateřina Zemanová se rozjela!
Kateřina Zemanová se rozjela! (koláž Ahaonline.cz)

První slečna má nový koníček! A to doslova. Kateřina Zemanová (19), která má po rozchodu s přítelem Vladimírem Krulišem (31) více volného času, ho tráví mimo jiné v sedle.


Katka se s novým hobby pochlubila na internetu. Na jedné fotce sedí s kamarádkou Kristýnou na koních kdesi v lukách. Na druhé si koně vede. „Je vidět, že na fotce, kde sedí na koni, spíše jen pózuje. I když se tváří, jakoby právě vyrážela. Ani nemá na hlavě přilbu, na rozdíl od druhé fotky, kde koně jen vede,“ poznamenal s úsměvem chovatel koní, který ocenil krásné české teplokrevníky, na nichž děvčata sedí.

„Jen mě pobavilo, že má pod sedlem podložku s králíčkem, která se dává spíše dětem,“ pousmál se.

Sexy prezidentova dcera dosud zájem o jízdu na vznešených tvorech neprojevovala. Před volbami mluvila o tom, že ji především baví tanec, a zajímá se také o mezinárodní vztahy a jazyky. To potvrdila v poslední době svými častými pobyty v tanečních klubech a také fotografiemi s pohlednými kamarády ze zahraničí.

Teď ke svým hobby může přidat i jízdu na koni. Kateřina totiž zjevně zhubla, což je v tomto případě výhoda. A to nejen pro koně, ale i pro ji samotnou. Počet zájemců o single první slečnu teď nepochybně naroste.



Přečtěte si
stekavka
18. 8. 2013 • 08:42

Nechápu,proč je ten článek v trapaseh

lukreciaborgia
16. 8. 2013 • 15:25

Ale podívejme !!!Už víte,že se jmenuje Kateřina a ne Kate,jak jste psali????Který tupec z redakce dostal od Šmuclerpitky vynadáno??

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.