Aha! hledá chlapa pro Kateřinu Zemanovou (19): Pánové, piště! Vaše vzkazy předáme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Aha! hledá chlapa pro Kateřinu Zemanovou (19): Pánové, piště! Vaše vzkazy předáme!

Kateřina Zemanová
Kateřina Zemanová (Foto Aha! – Ladislav Křivan, logo Facebook)

Pánové, tohle je šance vašich snů! Atraktivní, chytrá, sexy, veselá a hravá, po tatínkovi sebevědomá a vtipná. A pozor, volná! Dcerka prezidenta Miloše Zemana (68) Kateřina (19) je už pár týdnů bez přítele.


Taková partie se jen tak nenaskytne. Prezidentové mívají obvykle své děti zadané. Katka se ještě nedávno musela rodičů ptát, jestli může s kamarády ven, teď už má ale za sebou sexy první slečna vztah s blízkým spolupracovníkem táty, místopředsedou SPOZ Vladimírem Krulišem (31).

Pracovitý mladý muž však zřejmě neustál Kateřinin temperament, který dokládají fotky. Na nich se Katka ukazuje jen v plavkách v tlupě atraktivních kluků, na rozjeté akci v klubu i na párty v bytě…

HLEDÁM KLUKA

Mám ráda nespoutanou zábavu
Kateřinin nápadník musí být schopný zkrotit temperament první slečny, případně ho tolerovat. A v případě, že opět zveřejní podobnou fotku, říct si třeba to, že kluci, kteří se na ní lepí, jsou jen gayové.

Zbožňuju tátu. I ty bys měl
Ač se tváří jako rebelka, je jasné, že její osobnost formuje především vztah s tátou. A kromě toho, že je mu podobná, je také inteligentní a má rád sarkasmus, musí na tátu dát i při volbě partnera. On se už před dvěma roky totiž nechal slyšet, že si na její nápadníky pořídí brokovnici.

Jsem romantická
S kluky na fotkách nejen provokuje, občas si ale také zvolí krásné romantické pozadí. A fotku se sympaťákem svou přirozenou dovádivostí nenaruší. Budoucí přítel se zřejmě může těšit na focení při výletech.

Ráda cestuju
Jako ve všem, i v cestování miluje extrémy. A tak se její přítel musí připravit na cestu do Švédska, kde nedávno byla. Tam si třeba zavzpomínat na pobyt v Řecku, kde mužům odiv své sexy tělo v plávkách vydávala pár měsíců před tím. Teď zase na internetu podezřele často mluví o Nigérii.

Sport moc nemusím
Kateřina zveřejňuje fotky s kluky, s kamarádkami, na párty nebo na pláži, na žádné ale nesportuje. Pokud se nějaký takový snímek někde nahodile objeví, například na webových stránkách školy, působí na něm spíše nemotorně. Zájemce se nemusí bát hodin propocených na hřišti.

Máte na ni? Ozvěte se
Líbí se vám Katka? A máte sami co nabídnout? Ozvěte se na adresu aha@ahaonline.cz. Nezapomeňte přiložit svoji fotku a krátké vyznání pro Kateřinu. Vaše nabídky jí Aha! předá.



Přečtěte si
jity
14. 8. 2013 • 09:39

Holka se baví, nejspíš si děla pr.del. Ona si najde chlapa sama, to jen provokuje. Je mladá hezká, tak holt se baví.

wernerovamagdalena
13. 8. 2013 • 11:30

Putin je teď volnej, a protože je v současné době Hrad něco jako detašované pracoviště Kremlu, je řešení nabíledni.

sugarbitter
13. 8. 2013 • 10:27

hledala sjem odlišného otce od svého, protože byl disociál, egoista. měla jsem dědu a podvědomě jsem heldala něco podobného, to se ale málokdy poštěstí. Zevnějšek mýlí. Protože měla úžasného tátu, bude jí asi dost hrozit, že se v manželství zklame.Na zevnějšek nehledět, všímat si maličkostí, protože ty obvykle odhalují"velké věci". Každé hodné a slušné žene přeji hodně štěstí, rozhodně více než jsem měla já.

stekavka
13. 8. 2013 • 10:10

Oprava- AHA

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.