Štěňátka, která měla zemřít v kontejneru, konečně našla nový domov! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štěňátka, která měla zemřít v kontejneru, konečně našla nový domov!

Štěňátka, když je našli...
Štěňátka, když je našli... (Aha! – Alexandr Malachovský, Dagmar Šimková)

Byly jim sotva dva dny, a už jim šlo o život! Sedm štěňat někdo na konci července v Jesenici u Prahy odhodil do kontejneru. Kníkání naštěstí zaslechl kolemjdoucí a předal zvířata policistům. Ti nedbali »rad« inspektorky z Ligy na ochranu zvířat Zuzany Semelové ani městského útulku v Troji. Místo aby je utratili, drobečky zachránili (Aha! informovalo).

Pejsky zavezli k soukromé chovatelce Dagmar Šimkové, která se rozhodla vypiplat je z nejhoršího a najít jim nové páníčky. Dva měsíce utekly jako voda a z hafanů jsou pěkní »kousci«, kteří už mají vlastní boudu u hodných lidí!

„Moc děkuji všem, kteří poslali peníze na jejich péči. I deníku Aha!, že o nich napsal,“ usmívá se Šimková. A kdo se o štěňátka stará? Aha! získalo fotky sedmi nových psích »rodičů«. „Dark se má k světu. Váží už skoro devět kilo a je úžasný. Jen je hodně svůj, takže když se mu něco nedovolí, vzteká se,“ popsala majitelka jednoho ze sedmi zachráněných štěňátek.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.