Eva Rathová zažívá peklo: Je prý úplně na dně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Eva Rathová zažívá peklo: Je prý úplně na dně!

Eva Rathová situaci nese jen velmi těžce.
Eva Rathová situaci nese jen velmi těžce. (Aha! – Petr Novotný)

Jako lvice se vrhla do boje o manželovu nevinu dosud nenápadná Eva Rathová (47), s níž má vězněný David Rath syna Daniela (10). Na pomoc si v pondělí najala kontroverzního advokáta Františka Šejnosta, už včera ale spolupráci ukončila.

Údajná rvačka v restauraci

Skřípat to podle všeho začalo, když se v pondělí večer Rathová, Šejnost a údajně i renomovaná advokátka Klára Samková (navzdory očekávání nepřibude do týmu právníků pracujících na Rathově obhajobě, pozn. red.) sešli v kladenské restauraci. Do podniku údajně vnikli dva holohlaví muži s vytetovanými nacistickými symboly a pustili se do Šejnosta. „Skončil jsem jen s oděrkami, které jsem si ošetřil sám. Než přijela policie, stihli utéct,“ řekl Aha! právník. Policie ale nic takového nevyšetřuje.

Vazby na politiku

Šejnost přiznal, že dva útočníky osobně zná. „Nechci zatím prozrazovat jejich jména. Nevylučuji spojení s jistým vlivným politikem, ale také si to nechám pro sebe. A že to zní absurdně: To, co je méně pravděpodobné, je většinou pravda,“ řekl Aha!. Podle něho si prostě jistí politici nepřejí, aby pomáhal Rathovi. „Jsou tu politické kruhy, ve kterých se já nepohybuji, a chtějí mě rozsekat. Nejsem žádný VIP, nechodím s nikým na golf,“ dodal.

Výhrůžky a vydírání

Sama Rathová pro Aha! popřela, že by u útoku byla. „Na schůzku jsem jela ukončit s panem Šejnostem spolupráci. Útok proběhl, když už jsem byla pryč. To, co říká, je pro mě v tuto chvíli bezpředmětné,“ řekla Aha!. Šejnost si ale myslí, že se stala obětí vydírání a hrozeb. „Je v totálním šoku, v noci mi posílala zoufalé esemesky. Paní Rathová je jemná, inteligentní žena, které se to velmi dotklo. Nechala se zastrašit. Je úplně na dně,“ řekl Aha!.

Právník prý lhal

Podle Rathové je to ale jinak. Šejnost se prý chtěl na případu přiživit a zviditelnit. „Podával nepravdivé informace o mém manželovi i o mně. Původní dohoda zněla, že veškerou komunikaci s médii bude předem konzultovat se mnou. A to nedodržel,“ řekla Aha!. Samotný případ ale komentovat nechtěla.

Davd Rath: Více o jeho zatčení a celé kauze čtě ZDE: blesk.cz/david-rath.

Nejlepší vtipy o kauze David Rath na facebooku najdete ZDE



Přečtěte si
hillaarkaa
24. 5. 2012 • 20:55

Sleduješ,Boháči,jak jsou české drhnoucí vochechule smradlavé s rybinou vždy v akci,když jde o peníze,mamon či dědictví??? Nás by asi taky pěkně ty holé zadele proprali až bychom sem hodili svá jmění

lunatic
24. 5. 2012 • 12:18

Svoboda je i svobodné vyjádření názoru,/-ů/,leckdy i CYNICKÝCH ... ted'' jsem si vzpomněl,že jak jsem se posledně přehraboval v hnoji,tak mi pak šíleně smrděly ruce ...

lunatic
24. 5. 2012 • 12:14

Je to ODP.D a na Váš názor - víte CO

ochman
24. 5. 2012 • 11:49

Rathova není pochybná existence a nikdy nechtěla aby se o ní psalo v bulváru !!

lunatic
24. 5. 2012 • 11:45

Ptáte se,PROČ se navážíte do paní Rathové a já se Vám pokusím odpovědět - PROČ bych to z nudy neglosoval;nedává mi k tomu svými SLABOMYSLNÝMI stížnostmi příležitost? Proč se pí.Rathová nenaváží do mě ? Protože tyto pochybné EXISTENCE živím svými daněmi a JSEM v POHODĚ a tudíž komentuji prohřešky "ELITY" národa. Jestli nemá peníze - může jít uklízet,anebo atˇdělá COKOLIV - poku bude žvanit do tisku = VYHRAZUJU si právo to IRONIZOVAT - stačí??? Jinak mě Rathovic v podstatě nezajímají - stačí,že "doktůrek" obědvá v kriminále TO,CO je placeno i z mých daní,ne?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.