Pohřeb Michala Peška (†53): Plakala i Agáta s mámou Žilkovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pohřeb Michala Peška (†53): Plakala i Agáta s mámou Žilkovou

Michalu Peškovi řekla jeho rodina a přátelé sbohem.
Michalu Peškovi řekla jeho rodina a přátelé sbohem. (David Kundrát, Martin Přibyl)

Pozůstalí i významné hvězdy českého showbyznysu se dnes naposledy rozloučili s českým hercem Michalem Peškem, který podlehl minulý týden rakovině plic. Mezi smutečními hosty samozřejmě nemohla chybět ani jeho velká láska Veronika Žilková s dcerou Agátou.

Jak Veronika Žilková, tak Agáta Hanychová položily k rakvi žluté květiny, než obsadily místa v předních řadách. Během hodinového obřadu, kdy na známého herce lidé vzpomínali i prostřednictvím jeho legendárních filmových scén, jenž běžely na přítomných televizích, se Žilková s Hanychovou neubránily slzám.

Jeden z přítomných mladíků dokonce smutkem omdlel, když začali hrát Ukolébavku, kterou Pešek zpíval se svým kamarádem Upírem Krejčím. Smutnili však i další přítomné osobnosti českého showbyznysu jako Zlata Adamovská, Lukáš Vaculík, Veronika Freimannová, Jiří Krampol nebo Jiří Vondráček s manželkou.

Více o posledním rozloučení čtěte v zítřejším tištěném Aha!.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.