Zuřivému důchodci vadil štěkot psů a zachoval se jako prase… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuřivému důchodci vadil štěkot psů a zachoval se jako prase…

Majitel psa si útočníka natočil na video.
Majitel psa si útočníka natočil na video. (Reprofoto TV Prima)

Hodně kuriózní a notně zapáchající případ řeší policisté z Českých Budějovic. Vzteklý důchodce tam útočí na psy, polévá je výkaly!

Seniorovi (72) údajně vadí štěkot psů, které majitelé přivazují před prodejnu, poblíž níž bydlí. Jeden z páníčků »potrestaného« psa k případu přivolal policii.

„Uvázali jsme si pejska k nákupním košíkům, a když jsme přišli, pejsek byl celý zlitý výkaly,“ potvrdil Petr Bašta. Téhož dne se proto před obchod vrátil a na útočníka si počíhal.

Během deseti minut tam byl zapšklý senior, vytáhl z tašky zavařovací sklenici a psa opět polil exkrementy! Policie pak důchodce dopadla. Strážci zákona nakonec dospěli k tomu, že jde jen o přestupek a dědkovi tak za smradlavou pomstu hrozí pouze pokuta.

Přečtěte si
pandrhola
2. 9. 2014 • 14:35

No, staříkovi se ani nedivím, ale zkuste bydlet pod nájemníkem který odchází do práce v 5 hodin, vrací se v 18 hod. Ať si přijdou poslechnout ,,OCHRÁNCI ZVÍŘAT", co ten pes tam dělá, jak vyje, štěká, doslova pláče, těmto páníčkům se nic neděje a dědek dostane pokutu. Takový tyátr mám každdý den, co stím, když panička na dotaz co stím, řekne ,,bohužel" pohodí svou oškubanou,, hlavinkou" a jde dál.Přál bych to všem ochráncům, aby měli taky takové krasné každodenní ráno.

seba
31. 1. 2012 • 07:34

To raději budu poslouchat čtěkající čokly, než takové vemeno jako je bohatý podnikatel alias tranvestita hillarka, který má z huby senkrovnu. Tomu by měl dědek nalít h.o.v.n.a na palici nebo si ho vzít cigáni do parády. Nic není nemožné.

eva56fr
30. 1. 2012 • 19:51

ze psi stekaji je jasne, kdyz to budou kocky budou mnoukat.Jinak ale uklizet po svych psech by mel kazdy. kdo ale nema rad zvirata, nema rad ani lidi a mne osobne jsou milejsi mi psi nez nektery lidi

jity
30. 1. 2012 • 11:30

Páníček pokud chce psa, tak ho musí umět zvládnout a když to neumí, tak ten kýbl sraček jemu. To zvíře za nic nemůže, to se chová jak mu příroda dala do vínku. Exkrementy po psíkovi uklízím i doma na zahradě, natož někde na chodníku, to bych si nedovolila tam nechat. Ne psi, ale lidi jsou prasata.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.