Stovky úředníků musely o víkendu do práce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stovky úředníků musely o víkendu do práce!

Pracující úřednice – netypický víkendový obrázek.
Pracující úřednice – netypický víkendový obrázek. (Reprofoto ČT)

Až 400 zaměstnanců úřadů práce po celém Česku muselo o víkendu »tvrdnout« v kancelářích a za přepážkami. Stejně jako před týdnem (to jich pracovalo dokonce 800!) doháněli vyplácení lednových sociálních dávek.

Zpoždění výplat způsobil přechod na nový systém, od začátku roku totiž všechny dávky přešly pod úřad práce. Chaos navíc zapříčinily problémy s počítačovým systémem a »opomenuté« důkladné proškolení pracovníků.

Úřady musejí za leden vydat skoro 1,48 milionu příspěvků, do minulé středy jich přitom vyplatily »jen« 1,44 milionu.

Autor:  ex

Přečtěte si
illis
30. 1. 2012 • 19:46

Přesně tak, za plného provozu se museli učit práci s novým programem. Někteří lidé je chápali, jiní byli dost hnusní. Celý týden av práci a ještě víkendy. Mají mou úctu, práci nemají lehkou a o adekvátním zaplacení této práce si mohou akorát tak nechat zdát. Ono totiž musí zůstat hodně peněz na ministerstvech, aby mohli páni ministři podělit své ministerské manažerské .

pelagie
30. 1. 2012 • 14:25

velký b.o.r.d.e.l, úředníci tápají , neví jak pracovat s novým programem, neb je nikdo řádně neproškolil...pouze několik okamžiků přímo u PC a pak naučte se sami. Na každém úřadu si naříkají a ještě jsou napadány občany, kteří musí čekat dlouhé doby , než na ně přijde řada . Za všechno jsou odpovědní ti nahoře, pořád něco mění a nikoli k lepšímu , nýbrž k horšímu . Všechny nakopat do...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.