Pekelná kuchyně po česku aneb... »Ovocné knedlíky« z Plzně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Pekelná kuchyně po česku aneb... »Ovocné knedlíky« z Plzně!

Fotografie
Fotografie (internal)

Plátky knedlíků polité řídkou marmeládou a šetrně posypané tvarohem, který má už to nejlepší za sebou. Fotografie takové »výtečné lahůdky« koluje na internetu, uvádí se u ní, že jde o jídlo, které dostávají pacienti liberecké nemocnice. Skutečnost je ale zcela jiná.

Z Liberce nejsou, jsou ze závodní jídelny v Plzni. „Mohu potvrdit, že ovocné knedlíky jsou ze závodní jídelny v továrně Daikin v Plzni,“ sdělil serveru iDnes.cz zaměstnanec firmy Luboš Lavička. To ostatně potvrdila i další zaměstnankyně firmy, která si nepřála být jmenována.

„Ty knedlíky nafotil v jídelně jeden ze zaměstnanců a fotka tu koluje asi už přes půl roku,“ uvedla. Lahůdku vymyslela jedna cateringová firma, na jejíž »umění« si strávníci často stěžovali. „Už u nás končí,“ doplnila zaměstnankyně s tím, že se těší konečně na pořádné obědy.

„Hodně nás to poškodilo, jsem z toho smutný. Vadí mi, že to demotivuje náš tým,“ uvedl Karel Kubelka z liberecké nemocnice. Tu již dokonce kontaktovala i kontrola z ministerstva zdravotnictví.

Přečtěte si
leninos
29. 1. 2012 • 21:02

já to říkám pořád, nevařte podle Babici, nevařte podle to burana, ale voni nééé

dwayne
29. 1. 2012 • 15:51

Jídlo pro tebe boháči , beztak nic lepšího doma nejíš, tohle je pro tebe sváteční jídlo, co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.