FOTOGALERIE: Auta budoucnosti v Ženevě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

FOTOGALERIE: Auta budoucnosti v Ženevě

ZZZ
ZZZ (auto.cz)

Zajímá vás, čím budeme za pár let jezdit? Podle toho, co je k vidění na ženevském autosalonu, se máme na co těšit.

Včera začal v Ženevě nejdůležitější autosalon roku. Vedle mnoha desítek novinek, které se už brzy dostanou do showroomů, vystavují automobilky studie a koncepty aut budoucnosti. Některé z nich jen lákají na to, co přijde za půl roku, jiné jsou je vizemi, které se nikdy nedostanou do výroby.

To má být případ české Škody Vision D Mladoboleslavská automobilka na tomto autě poprvé ukazuje nové logo, ale taky úplně nový styl designu, který dostanou první škodovky v roce 2012.

Skoro vše nové na čtyřech kolech musí být současně i ekologické. Výrobci proto skloňují slova jako elektromobil, hybrid nebo emise. Realita je pořád ještě příliš vzdálená od jejich vizí. Přestože ceny benzínu v posledních dnech rostou na rekordní úrovně, můžeme vás ujistit, že v nejbližších deseti letech budeme jezdit v normálních autech na benzín nebo naftu.

Jak si automobilky představují svá nová auta zjistíte v naší fotogalerii, živé zpravodajství z autosalonu v Ženevě najdete na www.auto.cz.




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.