Anička se stále nenašla - Hlavní podezřelý se tím chlubí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Anička se stále nenašla - Hlavní podezřelý se tím chlubí!

Družka podezřelého zavřela svůj krámek a shání peníze.
Družka podezřelého zavřela svůj krámek a shání peníze. (Aha! – Petr Novotný)

Sto nekonečných dní! Tak dlouho už si zoufají rodiče Aničky Janatkové (9), která 13. října zmizela při cestě ze školy v pražské Troji.

Jediný podezřelý Otakar T. se dál prohání na svobodě, a svým činem se dokonce chlubí! Aha! se vydalo po jeho stopách do Mostu, odkud pochází jeho družka a kde se muž kromě Prahy dlouhodobě zdržuje.

Za dveřmi paneláku v Mostě, kde bydlí Otakarova přítelkyně i se svými dcerami, byl včera klid. Nikdo nebyl doma. „Teď ho tu nenajdete, vypařil se. Ale ještě v létě tu byl často a pečlivě uklízel na balkoně,“ řekla Aha! sousedka. A živěji není ani v centru Mostu, kde Otakarova družka měla krámek s lahůdkami. Ten je zavřený a údajně na prodej za odstupné 300 tisíc korun.

Na Otakara T. si ale dobře pamatují štamgasti v baru nedaleko jeho bydliště. Nikdo s ním nechce mít nic společného. Přesto se muž nestraní společnosti a přišel prý na silvestrovskou oslavu.

„Nejdříve jsme ho nepoznali, tak tu mohl v klidu slavit. Pak ale začal o zmizení dívky sám mluvit. Jako by se tím chlubil, chtěl se zviditelnit. Nebo možná chtěl, aby bylo vidět, že se zdržuje doma,“ tvrdí jeden z hostů s tím, že lidé znechuceně odešli a Otakar T. zůstal sám s barmankou. „Dělal jí návrhy, aby s ním šla do Prahy, že tam má byt. Ona ho ale vykázala,“ dodává svědek.

Od té doby se Otakar T. v baru neukázal. Policisté sice tvrdí, že si přebírá poštu a chodí na výslechy, ale nespolupracuje s nimi. Navíc nemají tušení, kde se celé dny pohybuje!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.