Anička je nezvěstná 121 dní - Policie zveřejnila nové důkazy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Anička je nezvěstná 121 dní - Policie zveřejnila nové důkazy!

Bezpečnostní kamera na vile Janatkových zabírá dvůr a kus chodníku.
Bezpečnostní kamera na vile Janatkových zabírá dvůr a kus chodníku. ( Policie ČR)

Dnes je to už předlouhých 121 dní, co policie marně pátrá po zmizelé Aničce Janatové (9). Po týdnech informačního embarga teď speciální kriminalistický »tým Anička« prosí veřejnost o pomoc.

Na místě, odkud školačka zmizela, totiž našli detektivové nákupní tašku a bundu. Stále však nedokázali zjistit, komu patří. Proto žádají  veřejnost o pomoc.

Tašku, ve které byla zelená bunda, růžový kostkovaný kapesník a hašlerka, majiteli nejspíš někdo ukradl a pak ji pohodil v Troji. A to by mohl být podle policistů člověk, který by o zmizení dívky mohl něco vědět nebo si mohl všimnout něčeho podezřelého. Kromě Otakara T., jehož sperma se našlo na dívčině batohu a který běhá na svobodě, totiž kriminalisté nemají žádnou jinou stopu.

Vědí jen to, že v den dívčina zmizení šlo stezkou nejméně osm lidí, kteří se jako svědkové ještě nepřihlásili. Jejich nohy jsou vidět na záběrech bezpečnostní kamery na domě Janatkových. „Tyto osoby se pohybovaly ve směru od ulice Trojská k ulici Nad Písečnou a opačně,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Rodina ztracené dívky však nevěří, že jde o posun ve vyšetřování. „Co policie zveřejňuje, je její věc. Nás se to netýká. Nemám, co bych k tomu řekl,“ prohlásil rezignovaný otec Aničky Miloš Janatka.

...a čí jsou tyto nohy? Záběry z domu Janatkových

V den dívčina zmizení šlo stezkou nejméně osm lidí, kteří se jako svědkové ještě nepřihlásili. Jejich nohy jsou vidět na záběrech bezpečnostní kamery na domě Janatkových.

Ztracené holčičky ze Švýcarska - Pátrá se i u nás!

Na českou policii se obrátili kolegové ze Švýcarska, aby jim pomohli v pátrání po dvou holčičkách Alessii (6) a Livii (6). Dívenky měl na starosti jejich otec Matthias Sheep, který s nimi cestoval po Evropě. Ten však spáchal v Itálii sebevraždu a po sestrách se slehla zem. Policie se obává nejhoršího...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.