Podezřelý Otakar T. Sebrali ho v hospodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podezřelý Otakar T. Sebrali ho v hospodě!

Když si pro Otu T. přišli policisté do mostecké hospody, vůbec prý nevypadal překvapeně.
Když si pro Otu T. přišli policisté do mostecké hospody, vůbec prý nevypadal překvapeně. (reprofoto TV Nova)

Otakar T. (41) je zatím jediným podezřelým v případu zmizelé Aničky. Včera popíjel v hospodě v Mostě a v televizi sledoval vykopávání těla v přímém přenosu.

Okolo šestnácté hodiny pro něj dorazili policisté v civilu a odvezli ho do cely předběžného zadržení v Mostě. Tam čekal na speciálně vytvořený tým, který ho odveze do Prahy.

Otakar T. podle svědků v hospodě sledoval záběry policistů vykopávajících v pražské Troji tělo. Na tváři měl nečitelný výraz, nedal na sobě znát žádné emoce. K případu se nechtěl vyjadřovat, prý mu to zakázal jeho právník. Na novináře se několikrát utrhl. „Můžete mi dát pokoj?“ vztekal se podezřelý muž.

Že ho policie »sebere«, asi tušil. V úterý za ním totiž policisté byli a kontrolovali, zda se zdržuje v místě trvalého bydliště. Pod dohledem byl od doby, kdy ho soudce Petr Fassati pustil z vazby. Včera si pro Otu T. došli tři kriminalisté z mostecké kriminálky, on s nimi bez rozruchu odešel. Podle dalších štamgastů pracoval jako dělník na bouracích pracích.

Kdo je Otakar T.?

Stopy DNA Oty T. našla policie na batůžku ztracené Aničky. Muž přiznal, že si batoh potěžkal a ukryl. Popřel sice, že by měl něco společného s dívčiným zmizením, ale neprošel testem na detektoru lži. Ačkoliv tvrdil, že dívku neviděl, zrychlil se mu tep při otázce, zda měla dívka růžovou kšiltovku. Navíc zalhal i při otázce, zda nepozoroval školačku dalekohledem. Nakonec vyšlo najevo, že sledoval luxusní rezidenci dívčiných rodičů. Policie předpokládá, že chtěl dům vykrást, obvinila ho a požadovala uvalení vazby. Soudce Petr Fassati však Otu T. propustil, protože se mu důkazy jevily jako nepřesvědčivé.

  • Je nadprůměrně inteligentní, ale má pouze základní vzdělání.
  • Podle odborníků má jeho osobnost psychopatické rysy.
  • V Mostě žil o víkendech s družkou a osmiletou dcerkou, přes týden žil životem bezdomovce a přespával u strojovny výtahu v pražském paneláku.
  • Živil se drobnými krádežemi, policie už ho obvinila z vykrádání domů v Troji. Již dříve byl za mřížemi, a to za jiné krádeže a za neplacení alimentů na starší dceru.
  • Otec i matka Oty T. pracovali na federálním ministerstvu vnitra coby prominentní policisté. Otec musel po roce 1989 odejít, matka zůstala.



Přečtěte si
lukreciaborgia
18. 3. 2011 • 09:50

Na toho chlapa je taková štvanice,že by to mělo být trestné.Nemají skutečného vraha a tak se jim hodí zloděj.Sám přiznává,že tam byl,ale nezabil ji.Onanoval nad batůžkem,ale nezabil.a za to uveřejnění jeho fotky bych dala písálky z Blesku a AHA k soudu.Na to nemají právo,musí ,nebo měli by ctít presumci neviny.A za tu fotku bych je hnala až třeba do Štrasburku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.