Rodina Klause: Nemovitosti za desítky milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rodina Klause: Nemovitosti za desítky milionů!

Rozšafné gesto prezidenta jako by říkalo: Dívejte, co my všechno máme! Klausovi jsou opravdu, ale opravdu dobře situovaná rodina!
Rozšafné gesto prezidenta jako by říkalo: Dívejte, co my všechno máme! Klausovi jsou opravdu, ale opravdu dobře situovaná rodina! (Foto Aha! – Dan Černovský, Alexandr Malachovský, ČTK – Michal Doležal, ara)

Prezident Václav Klaus (69) si opravdu nemusí lámat hlavu se střechou nad hlavou.

S manželkou Livií (67) mají k dispozici nejen rozlehlé prostory na Pražském hradě, kde bydlí v nově opravené Lumbeho vile.

Už z dob premiérování si navíc Klaus nastřádal spoustu peněz, které investoval a stále investuje do nemovitostí v Praze či Krkonoších.

Stejně si počínají i jeho synové, Václav ml. (41) a Jan (36). Prezidentská rodina tak buduje království například na severu metropole. Podívejte se, co všechno vlastní a za kolik!

Václav (69) a Livia (67) Klausovi

Nejznámější a nejmocnější manželský pár v republice vlastní pěknou řádku nemovitostí. Jak to u nich vypadá? Na rozdíl od lukrativních lokalit v centru Prahy si zamilovali spíše severnější čtvrti hlavního města a místo historických domů je zajímají spíše nové nemovitosti v modernějším stylu.



Přečtěte si
bobina
18. 1. 2011 • 17:00

a jeho éra vládnutí nám všem pořádně zkomplikovala život a řádně vyluxovala peněženky. On je tím,kdo začal vykrádat republiku a bohužel i on je tím,díky kterému se budoucnost pořádně prodraží. Čert nám ho byl dlužný !!!

doja
18. 1. 2011 • 13:07

Ano, nemají to co většina a to holý zadek A v dnešní době, kdy je diktát peněz, napsat, že peníze nejsou všechno...právě že bohužel!!! jsou všechno.A pokud mi tu budete argumentovat, že např. zdraví si člověk nekoupí, tak vězte, že ale lepší péči při nemoci ano a nemoce nás postihují bohužel všechny.

johanka
18. 1. 2011 • 10:22

Nemyslím si, že je takový majetek získán poctivým způsobem. Už v době privatizace, kterou pan Klaus zahájil se svým přítelem Viktorem Koženým, jistě velmi zbohatl. Je to chytrý člověk a umí v tom "chodit". Nic mu nezávidím, ale bylo by zajímavé, kdyby měl doložit, jakým způsobem ty miliony "vydělal". Vzhledem k tomu, že to byl před rokem 1989 náš soused, bydlel na Proseku v obyčejném paneláku a jezdil trabantem, bylo by to jistě zajímavé čtení - mohlo by se to jmenovat : Jak Vašík k miliónům přišel ...... Často se mluví o korupci v našem státě, kterou chce současná vláda řešit. Ale snad znáte přísloví: RYBA SMRDÍ OD HLAVY

ceskarebelka
18. 1. 2011 • 09:55

To je dobře že má takový majetek. Nevím proč bych propírala kdo má jaký majetek. Je správně že v ČR jsou lidé bohatí a že jsou to češi.

petr11
17. 1. 2011 • 19:58

...a jak jej národ miluje. Ten na český národ prdí a hodně z vysoka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.