Zařvala: »TY SVIŇÁKU«! A vyskočila s dcerkou z okna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Zařvala: »TY SVIŇÁKU«! A vyskočila s dcerkou z okna!

V tomto domě v Děčíně se tragédie odehrála.
V tomto domě v Děčíně se tragédie odehrála. (Reprofoto TV Nova)

Rodinná tragédie otřásla v sobotu navečer obyvateli Žerotínovy ulice v Děčíně.

Matka (39) se svou dcerkou (3) v náručí tady chtěla zřejmě spáchat sebevraždu nejprve udušením plynem, nakonec ale skončila z balkonu! Obě teď leží v nemocnici.

Co přesně se za dveřmi panelákového bytu ve třetím patře odehrálo, zatím není jasné ani policistům. Podle svědků ale si ale muž šel vyzvednout dceru, kterou má se ženou ve střídavé péči.

„Když se otec holčičky nemohl dostat do bytu a cítil z něj plyn, zavolal hasiče, kteří přijeli dveře vyrazit,“ popsal Aha! policejní mluvčí Vojtěch Haňka. Mezitím se prý z bytu ozývaly nadávky na adresu otce.

„Slyšela jsem řev, nadávky »ty sviňáku« nebo něco podobného,“ tvrdí sousedka. Jenže o chvíli později žena vyběhla na balkon, přelezla zábradlí a se svou dcerkou v náručí skočila dolů...

Obě přežily pád z devítimetrové výšky jen náhodou. Let totiž zbrzdila sněhová pokrývka a rozmáčená půda. Byly okamžitě převezeny do ústecké nemocnice. Holčička utrpěla jen pár modřin a je v pořádku.

„Žena má několik zranění včetně zlomenin, je mimo ohrožení života. Zatím jsme ji nemohli vyslechnout,“ doplnil Haňka s tím, že kriminalisté na případu nadále pracují. Zároveň včera vyloučil, že by za únikem plynu byla technická závada.

Žena se tak pravděpodobně chtěla zabít plynem, a když se to nepodařilo, zvolila skok z výšky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.