Žena vyskočila s tříletou dcerkou z balkonu paneláku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Žena vyskočila s tříletou dcerkou z balkonu paneláku

Z třetího patra tohoto domu žena s dítětem skočila.
Z třetího patra tohoto domu žena s dítětem skočila. (Aha! – Martin Přibyl)

Žena (39), která v sobotu vyskočila v Děčíně i s dítětem (3) z okna, je psychicky nemocná! Exkluzivně pro Aha! to prozradil její bývalý manžel a otec dítěte Miloslav Šujan (37).

Matka i holčička naštěstí přežily. Šujan se domnívá, že se mu žena chtěla sebevraždou a vraždou dcerky pomstít.

K neštěstí došlo ve chvíli, kdy otec přišel k bytu, aby si holčičku vyzvedl na pravidelnou návštěvu. S manželkou už totiž dlouhou dobu nežil. Nikdo mu neotvíral, z bytu navíc ucítil plyn, a proto zalarmoval hasiče. V tu chvíli matka s dítětem v náruči vyskočila z balkonu ve třetím patře. K nejhoršímu ale naštěstí nedošlo! Žena vyvázla s mnoha zlomeninami, dítě bylo zraněno jen lehce. Podle otce se jejímu jednání navíc dalo zabránit!

„Dlouhodobě jsem upozorňoval úřady, že je matka psychicky labilní, léčí se antidepresivy a je schopná dítěti ublížit,“ popsal Šujan, který si myslí, že se mu bývalá partnerka chtěla pomstít. „Matka s babičkou mi neustále komplikovaly setkávání s dcerou. Vulgárně mi před dcerou nadávaly a vyhrožovaly. Je šokujicí, že matka bere dceru jako živý štít k pomstě a ublížení otci,“ dodal Šujan, který byl včera své dítě navštívit v nemocnici.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.