Falešní policisté zranili muže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Falešní policisté zranili muže!

Útočníci přepadenému pořezali ruku, má několik stehů.
Útočníci přepadenému pořezali ruku, má několik stehů. (Pro Aha! – MIŽU)

Na včerejší ráno nikdy nezapomene Radek P. (26) z obce Slapy ve středních Čechách.

V jeho domku ho přepadli ozbrojení muž a žena, kteří se vydávali za policisty. Zachránit se mu podařilo jen náhodou...

Když se včera krátce po sedmé hodině ranní ozval v domku Radka P. zvonek, zeptal se přes dveře, kdo je neznámá návštěva. Jakmile se ozvalo »policie«, s důvěrou otevřel. Myslel si, že se něco stalo. Jenže to už hleděl přímo do hlavně pistole, kterou třímala neznámá žena.

Její parťák pak měl v ruce nůž! Oba vypadali jako bezdomovci. Muž při tom křičel na ženu »střílej«! Jenže přepadený naštěstí rychle zareagoval.

„Dal jsem mu několik ran pěstí a podařilo se mi utéct. Vůbec nevím, co to mělo být, všechno se odehrálo strašně rychle,“ líčil zážitek Radek P., kterému při rvačce útočník pořezal ruku. Od sousedů pak přivolal policii.

„Zatím nevíme, zda střelná zbraň a pouta, které měla dvojice u sebe, byly makety, či pravé,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová. Kriminalisté také zjišťují motiv útoku.

„Po šarvátce utekli, aniž by řekli, co chtějí,“ dodala mluvčí. Dvojici hrozí za ublížení na zdraví a omezování domovní svobody až pět let vězení.

Takhle vypadají: Dejte si na ně pozor!

Muž: Je mu kolem 50 let. Je vysoký asi 180 cm, podsaditý, má kratší plnovous, na sobě měl červenou péřovou bundu, černou čepici. Mluvil dobře česky.

Žena: Vypadá na více než 50 let. Je menší, silnější postavy. Měla modrou bundu. Má nápadně velkou hlavu – tzv. mongoloidní typ.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.