Zoufalý manžel a děti prosí: Maminko, vrať se nám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zoufalý manžel a děti prosí: Maminko, vrať se nám!

Ztracená Miroslava Seidlová.
Ztracená Miroslava Seidlová. (Pro Aha! – MIŽU)

Obrovské zoufalství prožívá Jan Seidl a jeho tři malé děti (7, 9 a 11) z Benešova u Semil.

Manželka Miroslava (46) na Nový rok nechala dopis na rozloučenou a slehla se po ní zem. Pátrání je neúspěšné a děti prosí: Maminko, vrať se nám!

Po Seidlové už několik dní neúspěšně pátrá manžel, místní obyvatelé i desítky policistů. „Do akce byl nasazen vrtulník i psovodi,“ potvrzuje policejní mluvčí Petr Kmínek.

Jenže po ženě jako by se slehla zem. „Odešla bez ničeho, jen v dopisu se omlouvá, že to nezvládla, a ať to nějak vysvětlím milovaným dětem. Měla problémy a já ji nedokázal podpořit. Děti se teď ptají, kde maminka je, a já jim nedokážu odpovědět,“ říká s pláčem Jan Seidl.

Miroslavu lidé viděli naposledy na Nový rok v 8 hodin ráno u místní restaurace. „Už nevěřím tomu, že někam odjela. Nikdy by nám to neudělala. Je někde zachumelená ve sněhu a já nevím kde,“ zoufá si manžel, který prosí prostřednictvím Aha! o pomoc.

„Kdyby si někdo vzpomněl, kam moje žena v Benešově šla, moc by to pomohlo. Stále čekáme, nedokážeme bez ní žít,“ vzkazuje společně s dětmi.

 

CO MĚLA NA SOBĚ?

Miroslava Seidlová je asi 170 cm vysoká. V době zmizení na sobě nejspíše měla černé kozačky, dlouhou černou řasenou sukni, pruhovaný rolák a černý kabát do pasu. V jednom uchu nosila dvě náušnice.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.