Maminku tří dětí dosud nenašli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Maminku tří dětí dosud nenašli...

Pohřešovaná Seidlová (46).
Pohřešovaná Seidlová (46). (Pro Aha! – MIŽU)

Rozsáhlá pátrací akce se včera konala na Semilsku. Dvacet pátracích týmů tam pročesávalo terén a pátralo po Miroslavě Seidlové (46), matce tří dětí (7, 9 a 11), která se ztratila v Benešově u Semil.

Paní Miroslava nechala na Nový rok dopis na rozloučenou a... Slehla se po ní zem! Pátrání v okolí, kde byla žena naposledy viděna, probíhalo od devíti ráno a pokračovalo až do pozdního odpoledne, kdy je překazila tma.

„Zaměřovali jsme se zejména na opuštěná stavení, stodoly, včelíny, maringotky anebo seníky. Zkrátka na místa, kde by žena mohla najít útočiště,“ vysvětlil Aha! jeden z pátračů.

Jejich týmy tvořili hasiči, policisté i dobrovolníci, kromě sedmi desítek lidí se hledání účastnilo i osm psů. Bohužel, nenalezli ani Miroslavu, a dokonce ani jedinou stopu po ní... Celá pátrací skupina se opět sejde dnes, aby dohodla další postup.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.