Tomáš Dlugoš (20) zmizel z plesu: Už týden ho nikdo neviděl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tomáš Dlugoš (20) zmizel z plesu: Už týden ho nikdo neviděl!

Tomáš přátelům i rodině velmi chybí. Najdou ho?
Tomáš přátelům i rodině velmi chybí. Najdou ho? (Facebook)

Šel na ples, tančil, zdržel se do časných ranních hodin, domů se ale už nevrátil!

Policie, rodina i přátelé od soboty pátrají po Tomáši Dlugošovi (20), který je už téměř týden nezvěstný. Nikdo neví, kdy přesně z plesu zmizel, a nikdo ho od osudného dne neviděl...

Tomáš se na pozvání kamaráda účastnil plesu Střední průmyslové chemické a stavební školy ve Střekově v Ústí nad Labem. Štíhlý vysoký mladík měl ten večer na sobě černý oblek, černý kabát a klobouk.

„Naposledy byl viděn v sobotu v půl druhé ráno na plese, ze kterého se už nevrátil domů. Celý večer byl v pohodě. Najednou se sebral a odešel. Nikdo neví kam,“ popsal na internetové sociální síti facebooku kamarád Dlugoše Šimon Rydvan.

Náhlé zmizení kamaráda nikdo z jeho blízkých nechápe. „Je pohodový a přátelský. Neměl žádné problémy. Pracoval v kuchyni v Nemocnici následné péče v Ryjicích,“ popsala Denisa Oslejová, která na facebooku založila i stránky Hledáme-pomozte. Jejich cílem je sesbírat co nejvíce informací o Tomášových posledních krocích.

Na internetu se objevují i názory, že Tomáš mohl spadnout do Labe. Řeku proto v úterý prohledali policejní potápěči. Akce ale skončila bez výsledku. „Pátrání je dosud bezúspěšné,“ potvrdila mluvčí ústecké policie Zuzana Neumanová. Přátelé Tomáše se tak rozhodli po mladíkovi pátrat na vlastní pěst.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.