Tomáš, který zmizel cestou z plesu: Hledá ho celá Evropa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tomáš, který zmizel cestou z plesu: Hledá ho celá Evropa!

Tomáš přátelům i rodině velmi chybí. Najdou ho?
Tomáš přátelům i rodině velmi chybí. Najdou ho? (Facebook)

Jsou to už dva týdny, co policisté, rodina i přátelé pátrají po Tomáši Dlugošovi (20) z Ústí nad Labem.

Mladík nad ránem odešel z plesu, domů se už ale nevrátil. Neozval se ani svým kamarádům. Nedostupný je i jeho mobil.

Štíhlého vysokého mladíka oblečeného do černého obleku, košile a klobouku viděli jeho kamarádi ještě o půl druhé ráno tančit. Pak beze stopy zmizel a zdá se, že pátrání po mladíkovi je zatím bezvýsledné.

Deníku Aha! to potvrdila Tomášova teta Emilie Dlugošová. „Je to hrozné trápení. Nic nového nevíme. Jsem z toho tak špatná, že ani nechci volat Tomášově matce, protože je mi to už trapné. Vždycky mi řeknou, že nejsou žádné nové zprávy,“ zoufá si.

Nešťastná žena si nedovede vysvětlil, co se ten večer mohlo stát. „Určitě to muselo být něco hrozného, protože Tomáš je hodný a bezproblémový kluk. Pochybuji, že by odešel od rodiny. Doma bylo všechno v pořádku,“ řekla Dlugošová.

Podle ní jsou rodiče chlapce ve špatném psychickém stavu. Kromě Tomáše mají už jen staršího syna. Do pátrání po chlapci se zapojili i jeho přátelé pomocí sítě Facebook.

„Jsme zoufalí z toho, že nic nového nevíme! A je těžké na to dennodenně myslet,“ vzkazuje na internetu Tomášův kamarád. Po chlapci pátrá policie ve všech zemích Evropské unie. Stále však marně.

Na osudném plese měl Tomáš černý klobouk a černý oblek s kravatou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.