Čarodějka a šaman se shodli: Podezřelý není pachatelem! Anička žije, ale ztrácí energii... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čarodějka a šaman se shodli: Podezřelý není pachatelem! Anička žije, ale ztrácí energii...

Ivana Regina Kupcová Sádlová
Ivana Regina Kupcová Sádlová (Aha! – Jaroslav Benda, Martin Pekárek)

Osud Aničky Janatkové stále sledují společně čarodějka Ivana Regina Kupcová Sádlová a šaman Jan Saavedra. Podle nich zadržený muž pachatelem není a pohřešovaná stále žije. Je možné, že už není na území republiky!

„Vibračně ani vnitřníma očima se mi nezobrazuje, že by zadržený muž byl pachatel. Myslím si, že o tom ani nic neví. Měřili jsme to i virgulemi. Kdyby to udělal, místo by opustil a už by se k lokalitě nepřiblížil. Pokud by byl tak omezený, že ano, tělíčko by už našli,“ řekla včera Aha! Sádlová.

Podle šamana Saavedry dívka sice žije, ale ubývá jí životní energie. „Obraz dítěte v našich vizích slábne. Stále zřejmě dostává velké množství sedativ nebo něco podobného. Je to pro ni velké zdravotní riziko,“ dodal Saavedra. Oba se shodují také na tom, že Anička únosce zřejmě znala.

„Stojím si za tím. Několikrát jsem se vrátila telepaticky na cestu, kde zmizela, »neviděla« jsem známky násilí, že by křičela, bránila se. Šla s důvěrou,“ míní čarodějka. Obává se, že únosce s dívkou míří do zahraničí. „Z původního objektu, který jsme zachytili kolem Mostu, Chomutova míří k Německu či Polsku,“ dodala Sádlová.

Jan Saavedra

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.