Holčička (3) střelila těhotnou mámu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Holčička (3) střelila těhotnou mámu!

Po postřelené Shaneque zůstala vedle auta kaluž krve.
Po postřelené Shaneque zůstala vedle auta kaluž krve. (Foto Twitter)

Američanka seděla v autě a čekala na přítele. Zatímco on nakupoval, ona si hladila těhotenské bříško a ve zpětném zrcátku sledovala děti, jestli nezlobí. Pak se ale zničehonic ozvala ohlušující rána a jí začala z hrudníku prýštit krev... Ze zadního sedadla ji totiž omylem postřelila její teprve tříletá dcerka!

K takřka neuvěřitelnému incidentu došlo ve městě Merrillville v americkém státě Indiana. Na parkovišti před second handem tam byl zaparkovaný bílý nissan, v němž Shaneque Thomas (21) čekala společně s dcerou a jejím mladším bráškou (1), který spal v dětské sedačce. Holčička se ale začala po nějaké době nudit a šmátrala kolem sebe. Bohužel ale to jediné, co její zvídavé ručky objevily, byla poloautomatická pistole Glock 19 ráže 9 mm, kterou tam nabitou (!) nechal volně položenou matčin druh Menzo Brazier (21).

Menzo Brazier

Vzápětí se ozval výstřel, který Američanku zasáhl do horní části těla. „Slyšeli jsme hrozný řev. Vyběhli jsme proto ven. Někdo říkal, že byl kdosi zraněný a krvácí,“ popsala Haddasah Zirkle, která pracuje přímo v krámku u parkoviště. „První, co nás napadlo, bylo dostat plačící děti ven,“ dodala její kolegyně Rebecca Todd.

Tady seděla tříletá střelkyně.

Postřelená Američanka už je po operaci a momentálně se nachází v kritickém, avšak stabilizovaném stavu. O její děti se dočasně stará sociální úřad, Brazier byl totiž zatčen a skončil za mřížemi. „Celé to neštěstí zavinila jeho nedbalost,“ zdůvodnil šéf policie v Merrillville Joseph Petruch.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.