Petr B. (37) osmi ranami popravil Radka Š. (†34): Bitka a hádka před výstřely | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr B. (37) osmi ranami popravil Radka Š. (†34): Bitka a hádka před výstřely

Petru B. hrozí až 20 let vězení.
Petru B. hrozí až 20 let vězení. (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Hlučná hádka, nadávky a pak i rvačka předcházely tragické střelbě na sídlišti v Chomutově, při které loni v květnu Petr B. (37) zastřelil Roma Radka Š. (†34). Včera to u soudu potvrdili svědci.

Podle nich se Radek Š., který se vrátil z hospody, pohádal nejdříve doma s matkou. Pak vyběhl ven z domu, kde se pustil do křížku se strýcem Jaroslavem H., ten mu měl dát ránu pěstí a napřahoval se na něj dřevěnou latí. Radek Š. pak naskočil do auta, kterým na něj podle některých svědků najížděl.

Zastřelený Radek Š.


„Navzájem si sprostě nadávali, řidič křičel, že ho zajede,“ popsala Agnesa T. Její manžel chtěl hádku ukončit. „Šel jsem za Radkem Š. Viděl jsem, jak tam jezdí kolem, a najíždí na Jardu. Řekl jsem mu: »Nech toho, seš napitej«, ale neposlechl,“ popsal Josef T. s tím, že pak uviděl obžalovaného Petra B., jak stojí u auta a střílí na něj. Na Radka Š. vypálil 13 ran, osm z nich ho zasáhlo. Na místě vykrvácel.
Petru B. hrozí až 20 let vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.