Lupička s pistolí v ruce přepadla prodejnu potravin: Mířila na dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lupička s pistolí v ruce přepadla prodejnu potravin: Mířila na dítě!

Žena si obhlídla terén...
Žena si obhlídla terén... (Foto: PČR)

Přepadla prodejnu potravin! Sáhla do kabelky, vytáhla pistoli a namířila na prodavačku. Ta přitom měla za pultem dítě. Lupička (28) se nijak nemaskovala a nakonec odešla s prázdnou. Teď už je v cele, tížilo ji svědomí. Sama se policistům vzdala.

Pohledná brunetka zaútočila na prodejnu v liberecké Haynychovské ulici v neděli krátce před jednou odpoledne. Když vstoupila do obchodu, zalovila v kabelce a hned tasila zbraň. Namířila na prodavačku a požadovala peníze. Bylo jí jedno, že bylo vedle dítě. Ani s pistolí si prachy nevynutila. „Prodejkyně odmítla peníze vydat, a tak žena uschovala zbraň zpět do kabelky a odešla pryč,“ popsala policistka Vlasta Suchánková.

Po ženě kriminalisté okamžitě vyhlásili pátrání. A nebylo to příliš těžké. Zradilo jí svědomí. „Zavolala na linku 158 a přiznala se,“ uvedla Suchánková s tím, že se ozvala včera krátce před jednou hodinou ráno, tedy 36 hodin po loupeži.
Lupička z Jablonce nad Nisou skončila v cele a hrozí jí desetiletý trest.

Žena s pistolí? Nepamatuji...
Případ ženy s kvérem v ruce byl pro policisty ojedinělým. Většinou s pistolí útočí muži. „Je to hodně nezvyklé. Za poslední roky u nás nepamatuji případ, kdy s pistolí loupila žena,“ dodala Suchánková.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.