Okradla kunčofta o 140 tisíc a ...koupila si nový nos! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Okradla kunčofta o 140 tisíc a ...koupila si nový nos!

Tenhle sex vyšel turistu opravdu draho.
Tenhle sex vyšel turistu opravdu draho. (Foto Pattaya News)

Thajsko, oblíbená destinace evropských turistů, v sobě skrývá spoustu krás, ale také nebezpečí. Brzy to pochopil Brit Marc Pearson, který krátce nato, co se seznámil s místní krasavicí, přišel o všechny své peníze. Zatímco spal, dívka vzala všechny jeho peníze a zmizela. Bankovky pak rychle vyměnila za vysněný nový nos!

Marc se seznámil se Somboon Supasan (30) na konci prosince v turistickém letovisku Pattaya. Slovo dalo slovo, pozval ji na večeři a pár drinků, nakonec i k sobě na hotel. Když se po žhavé noci probudil, čekalo ho nemilé překvapení. Jeho společnice byla v tahu a s ní i celá jeho finanční hotovost – v přepočtu 140 000 korun.  

Příliš drahý sex
Thajská policie konala nezvykle rychle a podvodnici brzy vypátrala, i přesto, že Somboon už vypadala trochu jinak. Za ukradené peníze si totiž kromě pár šatů a šperků pořídila u plastického chirurga nový nos. V jejím mobilu ještě našli snímky před a po operací. „Když jsme ji zatkli, neměla už žádné peníze. Až pak jsme pochopili proč. Přiznala se, že takové pasti chystá na západní turisty často,“ uvedla policie.

Každopádně Marca přišla jedna noc sexu draho – se svými penězi se už zřejmě nikdy nesetká. 

Ráj neřesti
Pattaya je populární plážový resort dvě hodiny autem od hlavního thajského města Bangkoku. Je proslulý nejen hotely a obchodním i domy, ale také spoustou kabaretů, masážních salonů a nonstop nočních klubů.



Přečtěte si
sugarbitter
5. 2. 2017 • 15:01

Měla se raději poradit s úspěšnějšíma zlatokopkama, které takto krást nemusely.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.