Křížit lidi s opicemi? V Rusku žádný problém! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Křížit lidi s opicemi? V Rusku žádný problém!

Jak by to asi dopadlo, kdyby se povedlo zkřížit opice s lidmi?
Jak by to asi dopadlo, kdyby se povedlo zkřížit opice s lidmi? (Foto pro Aha! – Jaroslav Vogeltanz, ČTK/Václav Šálek)

Zní to dost zvláštně, že? Ale je to tak. O zkřížení lidí s opicemi se pokoušel ruský vědec, který spolupracoval se Stalinem….

S nápadem přišel ruský vědec Ilja Ivanovič Ivanov, protože měl s mezidruhovým křížením už mnoho zkušeností. Právě on totiž zkřížil zebru s oslem a myslel si, že by se to mohlo povést i u člověka, jak uvedl web Lidovky.cz

Josif Stalin mu udělil vysoký vědecký grant, protože byl tímto nápadem nadmíru unesen. Ivanov tedy ihned odjel do Afriky, kde chtěl uměle oplodnit šimpanzí samice lidským semenem. To zkusil u celkem tří samic, ale ani u jedné se to nepovedlo, ale stále ve svou myšlenku věřil. Rozhodl se tedy, že zkusí oplodnit lidské dobrovolnice naopak opičím spermatem, kvůli kterému si nechal přivézt samce-dárce jménem Tarzan. Bohužel však žádná z žen toto riziko a divnovědu podstoupit nechtěla a když už se jedna našla, tak orangutan zemřel. 

Stalin

Přečtěte si
tongou
13. 5. 2016 • 14:02

Já si myslím že už se to někde někomu v africe povedlo, je to napůl opice a vypadá to trochu jako člověk a pak se to tam přemnožilo a ted nikdo neví co s tím.

hejhej
13. 5. 2016 • 13:40

O stejné křížení se nyní pokouší Merkelová se svými přicmr.návači

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.