Odsouzená babička před trestem smrti: Projevila brutální přání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odsouzená babička před trestem smrti: Projevila brutální přání!

Lindsay nedostane šanci poznat svou vnučku. K pašování prý byla přinucena výhrůžkami.
Lindsay nedostane šanci poznat svou vnučku. K pašování prý byla přinucena výhrůžkami. (Foto: ara)

Popravili jí všech osm spoluvězňů, teď čeká v indonéské cele smrti sama. Britka Lindsay Sandiford (58) už začala psát dopisy na rozloučenou a vyslovila i své poslední přání – chce svým vrahům vidět do očí!

V roce 2012 byla britská babička zatčena na indonéském ostrově Bali, protože u sebe měla téměř pět kilo kokainu. Přestože se hájila, že byla k pašování donucena gangem pod výhrůžkou, že ublíží její rodině, místní úřady neobměkčila a čeká ji poprava. Stejně jako většina odsouzenců na smrt, bude převezena na ostrov Nusa Kambangan a zastřelena popravčí četou. „Nevím, kdy mě popraví. Prostě pro mě někdy přijedou a odvezou mě tam. A tři dny nato bude po všem,“ vysvětluje Lindsay svou nejistotu.

„Nechci pásku přes oči. Nechci tím dávat najevo svou statečnost, jen se nemám potřebu schovávat a chci těm grázlům vidět do očí, až na mě vystřelí,“ plánuje svou popravu matka dvou synů a babička dvouleté holčičky. Svou vnučku ovšem nikdy neviděla, narodila se až po jejím zatčení. „Nejvíc mě na tom všem mrzí, že nikdy nepoznám tu malou holčičku,“ posteskla si Lindsay, která už je smířená s tím, že se z Bali domů nikdy nevrátí.

Autor:  kat

Přečtěte si
papik
7. 11. 2019 • 20:19

Jasně, podle zdejí inteligentní vlády měla radši riskovat bezpečí své rodiny. Zřejmě pokud se gangu vzepře dostatečné množství lidí, třeba to přiměje pašeráky stát se i kurýry a úřady je konečně pohodlně chytí. Protože vyhrožovat fyzickou likvidací rodiny prý není ani zdaleka tak odsouzeníhodné, jako pašovat drogy. Ho ho ho. To určitě.
Jenže touhle strategií úřady nikdy nemohou zvítězit.
Ale to nevadí, aspoň že má kat práci, občané mají pocit, že spravedlnosti bude učiněno zadost a od mafie tečou úřadům tučné úplatky od mafie. A všichni jsou spokojení.

eisenbieger
4. 5. 2015 • 19:09

ty musis byt tezka pitscha

bella.
4. 5. 2015 • 13:21

kozinozka jasně, a jiné děti odsoudila pašovaným hérákem k smrti a jejich milující rodiče ke skoku z Nuseláků všech zemí světa. Kozinozko, ty jsi dealer ?

kozinozka
4. 5. 2015 • 13:04

Je to sympatická paní. Dělala to z hloupé lásky k dětem.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.