Našly se ukradené oscarové šaty Lupity Nyong’o: Perly byly falešné! Zloděj je nechtěl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Našly se ukradené oscarové šaty Lupity Nyong’o: Perly byly falešné! Zloděj je nechtěl

Lupita v šatech zazářila na předávání Oscarů. Policie našla šaty nacpané v pytli v hotelové koupelně.
Lupita v šatech zazářila na předávání Oscarů. Policie našla šaty nacpané v pytli v hotelové koupelně. (Foto EPA)

Ukradené šaty Lupity Nyong’o (31), v nichž herečka zazářila na předávání Oscarů, se našly! Neznámý zloděj je nacpal do pytle v hotelu, ze kterého je ukradl. Ztratil o ně zájem, když zjistil, že perly na nich jsou falešné!

Róba z dílny návrháře Calvina Kleina (72) zmizela v pátek z Lupitina hotelového pokoje v Los Angeles. Její cena se podle odborníků pohybovala kolem 3,6 milionu korun, ovšem díky perlám, kterými byly posety (prý jich bylo až 6 tisíc) se mohla vyšplhat až na 240 milionů! Pachatel se ozval Právě perly byly kamenem úrazu.

Neznámý muž, který se sám označil za zloděje a zavolal do redakce amerického magazínu TMZ, totiž prohlásil, že jsou falešné! „Tři perly z šatů, které ukryl v pytli v hotelové koupelně, strhnul a chtěl je prodat. Jenže ve zlatnictví mu řekli, že jsou bezcenné. Pak už je nechtěl. Proto nám zavolal a řekl, kam šaty schoval,“ tvrdí jeden ze členů redakce, který zalarmoval policii. Ta v hotelu sněhobílou róbu skutečně našla. Po zloději dál pátrá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.