Květnové příběhy lásky a sexu: Partnerka nemá ráda orální sex | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Květnové příběhy lásky a sexu: Partnerka nemá ráda orální sex

Muži rádi ženám působí rozkoš. Jenže co když to ona nechce?
Muži rádi ženám působí rozkoš. Jenže co když to ona nechce? (Profimedia.cz)

Seriál deníku Aha! pokračuje problémem, který trápí mnoho mužů.

Ti si sexuologům často stěžují na fakt, že jim jejich partnerka nedovolí, aby s ní měli orální sex. Některé ženy se tomuto způsobu milování raději vyhnou. Jak to změnit?

Nevím, jak ji k tomu přemluvit„Rád se se svou ženou miluji, ale mrzí mne, že se jí nelíbí orální sex. Ona mně to dělá, ale nenechá mne, abych to dělal já jí. Mám pocit, jako by mi odpírala část sebe samotné.

V poslední době mě navíc pronásledují sexuální představy o jiných ženách, které mi samozřejmě všechny dovolí dělat jim orální sex. Nevím, jak k tomu partnerku přemluvit.“

Karel Nový, Ostrava

Muži rádi ženám působí rozkoš, je to jedna z věcí, která je nejvíc vzrušuje. Pokud jim orální sex odpíráte, připadá jim, že je odmítáte a distancujete se od nich.

Mnoho mužů chápe orální milování jako ještě intimnější akt než styk samotný. Tímto způsobem vyjadřují svůj obdiv a hlubokou úctu k vaší ženské podstatě a nejzranitelnější části vašeho těla.

Pokud partnerovi nedovolíte, aby vás takto miloval, bude se cítit odstrčený a odmítaný. Bude mít pocit, že se s ním o nejintimnější část svého těla nechcete podělit.

Proč některé ženy nemají rády orální sex?

1.  Myslí si, že je oplzlý.

2.  Mají obavy, jak voní a chutnají.

3.  Mají špatné zkušenosti s orálním sexem.

4.  Cítí, že tento prožitek je až příliš intimní. To, že muži dovolí, aby jim dělal orální sex, je aktem vzdání se, což je leká natolik, že se mu raději vyhnou.

Jak si tyto postelové Jak si tyto postelové hrátky zamilovat?

Pohovořte si s partnerem, řekněte mu, čeho se bojíte a proč. Zeptejte se ho, proč se mu líbí dělat vám orální sex. Poznáte, co partner pociťuje, když vám působí rozkoš, a pomůže vám to pochopit, proč po tom touží.

Zítra: Proč ženy sní o zlých chlapech



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.