Květnové příběhy lásky a sexu: Mám doma nevěrníka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Květnové příběhy lásky a sexu: Mám doma nevěrníka?

 (Profimedia.cz)

Žiju s nevěrníkem či nevěrnicí? Takové otázky si bohužel někdy klade velké množství z nás. Máme pochyby, přímo se ale zeptat nedokážeme... Prozradíme vám, jak nevěrníka spolehlivě odhalit.

Zahýbá mi manžel?

„Mám podezření, že je mi manžel nevěrný. Často mu večer někdo volá, schovává přede mnou svůj mobil a začal o sebe víc dbát. Jak to ale poznám s jistotou?“ Kateřina Plhová, Vsetín

Když má člověk postranní zájmy, zvýšená hormonální činnost v mozku vyvolává změny chování. Mohou to být nepatrné změny každodenních návyků nebo přímo nové zvyky, jejichž cílem je milostnou eskapádu maskovat. Tohle jsou podle odborníků nejčastější známky, podle kterých nevěrníka poznáte.1. Změny běžných návyků

1. Změny běžných návyků

Jakákoli změna chování, které bylo součástí vašeho společného života, je podezřelá. Chlapík, který věčně vysedával v křesle před televizí, začne chodit do posilovny... Manželka přestane nosit snubní prsten...

2. Změny sexuálního chování

Někdy nastanou nepatrné změny v četnosti nebo způsobu vašich milostných hrátek. Může se také stát, že partner zcela ztratí zájem o sex a chová se k vám odtažitě.

3. Změny vzhledu

Sprcha okamžitě po návratu domů, muž se denně holí, žena chodí pravidelně ke kadeřníkovi, ačkoli k němu dříve zašla tak jednou za rok. I to může být znamení nevěry.

4. Služební cesty

Partner častěji jezdí na služební cesty s přespáním mimo domov, tají svůj program nebo o něm mluví neurčitě. Začne pracovat dlouho do noci nebo není tam, kde by měl být.

5. Nervózní reakce

Pertner se chová vyděšeně a podrážděně, když zazvoní telefon nebo zmíníteli se o určité osobě z jeho pracoviště. Dávejte pozor na mluvení ve spánku, nevyzpytatelné změny nálad a nezvykle kritický postoj vůči vám.

6. Změny zvyklostí při vyprávění

Pokud vás partner podvádí s někým, koho znáte, všimněte si, zda o tom člověku nezačal mluvit častěji, či naopak zcela nepřestal.

7. Hlídejte telefon

Pod různými záminkami, například že má špatný signál, odchází s mobilem nebo chodí často na záchod a dlouho se tam zdržuje. Nikdy nenechává ležet svůj mobil bez dozoru. Jeho počítač a telefon najednou mají heslo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.