Sním o vášnivém sexu s drsným chlápkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sním o vášnivém sexu s drsným chlápkem!

Muži rádi ženám působí rozkoš. Jenže co když to ona nechce?
Muži rádi ženám působí rozkoš. Jenže co když to ona nechce? (Profimedia.cz)

Podle sexuologů sní velké množství žen o tom, že je znásilňuje urostlý svalnatý chlap nebo touží po sexu s drsným chlápkem, kterého zrovna viděly na ulici.

Co k takovým představám příslušnice něžného pohlaví vede? Světe, div se, jsou to geny

Přitahují mě agresivní typy„Pravidelně mě přepadávají představy, v nichž mám sex s nějakým skutečně zlým a agresivním chlapem.

V těch fantaziích je na mě sprostý, nadává mi a chová se hrubě. Bývá svalnatý a zarostlý, úplný opak mého muže, který je pozorný a hodný. Proč tedy toužím po hrubiánovi?“

Jarmila Krátká, Brno


Neřády chceme jen někdy

Většinu žen přitahují špatní muži pouze v dvou nebo třídenním období ovulace. Ženské tělo touží po zlém chlapíkovi typu filmového »Gladiátora« Russella Crowa proto, že agresivní chlapi přežívají déle než hodní.

A ženy chtějí jejich geny pro své potomky. Dominantní muži s vysokou hladinou testosteronu mají nad tichými a nesmělými rivaly vždy převahu a přitahují ovulující ženy na živočišné úrovni. Zbytek měsíce se žena ráda spokojí s tichým a spolehlivým rodinným typem.

Drsní chlapi mají dobré geny

Žena sice úmyslně hledá muže, který jí bude oporou a spojí s ní svůj život, ale současně chce někoho s dobrými geny. Tyto dva požadavky bohužel obvykle nedokáže splnit jeden člověk.

Dokazují to nedávno provedené testy DNA, z nichž vyplývá,  že asi desetina dětí narozených v manželství má jiného otce než ženina manžela. V minulosti to bylo patrně naprosto stejné jako dnes, jen se po pravém otci tolik nepátralo...

Zítra čtěte: Jak spolehlivě poznat nevěrníka




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.