Neuvěřitelná chladnokrevnost: Vrah bydlel se zapáchající mrtvolou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neuvěřitelná chladnokrevnost: Vrah bydlel se zapáchající mrtvolou!

﷯Vrah bydlel s mrtvolou
﷯Vrah bydlel s mrtvolou (Shutterstock.com)

 K šokujícímu případu lidské otrlosti došlo ve Frýdku-Místku. Arnošt B. (29) zavraždil o Vánocích 1985 svou náhodnou známost Magdalenu K. (†38). S rozkládající se mrtvolou žil ve svém bytě půl roku, než si sousedé začali stěžovat na nesnesitelný zápach...

Arnošt B. se vydal oslavit vánoční svátky do místní pivnice. Tam se seznámil s Magdalenou K., která už byla tak opilá, že sotva mohla chodit. Nabídl jí, že by mohli jít k němu domů, kde má láhev domácí slivovice. Když popili kořalky, pokusil se Arnošt B. o intimní sblížení. Nepodařilo se mu však dosáhnout erekce a Magdalena K. se mu vysmála. Tvrdila, že takový trapas nezažila ani se svým o mnoho let starším manželem.


Rozzuřený Arnošt ženu několikrát bodl do hrudi nožem. Pak se krátce vyspal a znovu odešel do hospody. Když se vrátil, zjistil, že Magdalena se z posledních sil doplazila do předsíně a tam ji zastihla smrt. Vrah pak udělal něco nepochopitelného. Odtáhl tělo zpět do obýváku, přikryl ho dekou a pustil ho z hlavy. Zápach a armády hmyzu, které začaly brzy mrtvolu obklopovat, ho nechávaly zcela chladným. Když si sousedé stěžovali na ohavný puch, tvrdil jim, že on nic necítí. Manžel Magdaleny K. po čase oznámil, že zmizela. Protože však šlo o těžkou alkoholičku, všichni předpokládali, že se zase objeví. K odstranění mrtvoly se Arnošt K. rozhoupal až v květnu 1986, když ho jedna z jeho sousedek upozornila, že oznámí úřadům, jak jeho byt zapáchá. Tělo odtáhl do sklepa, kde ho záhy našli příslušníci VB. Arnošt B. skončil ve vězení na jedenáct let.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.