Kolegyni znásilnil: To mu ale nestačilo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Kolegyni znásilnil: To mu ale nestačilo...

Ženu pokousal do krve...
Ženu pokousal do krve...  (scom)

Oslava s kolegy v únoru roku 1975 navždy poznamenala Irenu P.  z Českých Budějovic. Surový násilník ji zatáhl do prázdné části restaurace, pokousal do krve a znásilnil.

Irena P. neměla o intimnosti s Michalem T. zájem. Muž se však rozhodl, že si sex vynutí i proti její vůli. Využil toho, že hodina už notně pokročila a Irena byla společensky unavená. Odvedl ji do zadního traktu restaurace, kde ji začal osahávat. Když žena pochopila, co se děje, začala volat o pomoc. Násilník se jí snažil rukou ucpat ústa a nakonec ji srazil k zemi. Strhal z ní oblečení a pokoušel se o soulož. To se mu ale nedařilo, protože Irena se statečně bránila a jemu se nepovedlo ji znehybnit.

Dokonce ho několikrát kopla do citlivých partií. Rozzuřený muž ztratil veškeré zábrany a svou oběť pokousal na krku i v obličeji. Žena později vypověděla, že bolest byla tak silná, že se přestala vzpírat a násilníkovi se raději podvolila. Michal T. tedy dosáhl svého, za chvilkové potěšení ale zaplatil několika lety ve vězení. Zapírání mu nepomohlo, otisky zubů na kůži nešťastné ženy zcela odpovídaly jeho chrupu...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.